Pasivni agresivci horoskopa: Kada ih naljutite, samo će da zaćute, a jedan je majstor za teror tišinom

28.10.2023

13:20

0

Autor: V. I.

U slučaju da se raspravljate, obavezno povucite ručnu, jer ako s njima pređete granicu, imaćete osećaj da ste u gluvoj sobi

Pasivni agresivci horoskopa: Kada ih naljutite, samo će da zaćute, a jedan je majstor za teror tišinom
Copyright Profimedia

Svako od nas drugačije reaguje kada je besan, povređen ili razočaran. Dok neki ljudi direktno izražavaju svoja osećanja, drugi se povlače i izbegavaju sukobe, pa često ignorišu osobu koja ih je povredila kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo. Da vidimo koji znaci Zodijaka su skloni takvom ponašanju koje čak prerasta u pasivnu agresiju.

Bik (21. april - 20. maj)

Bik u svojim odnosima s drugim ljudima veoma ceni stabilnost i harmoniju u svojim odnosima. Ukoliko ih povredite ili pređete granice koje su postavili, oni će se povući i ignorisati vas pre nego da se upuste u verbalni sukob. Biće vam potrebno mnogo strpljenja i nežnosti da bi se Bik ponovo otvorio.

Rak (21. jun - 22. jul)

Osetljivi i emotivni, Rakovi duboko osećaju svaku uvredu. Kada su povređeni, povući će se u svoju ljušturu i mogu vas ignorisati sve dok ne osete da je bezbedno da promole nos i suoče se s problemom. Spremite širok repertoar načina da pokažete da se kajete da biste ih smekšali.

Devica (23. avgust - 22.septembar)

Perfekcionisti po prirodi, pspbe rođene u znaku Device često analiziraju situacije i ljudske postupke. Smatraju li da je neko prema njima postuio nepravedno, mogu da koriste tehniku ignorisanja kao način da pokažu svoje nezadovoljstvo. One tako brane svoju vrednost i integritet.

Škorpija (23.oktobar. - 21. novembar)

Iako su poznate po svojoj strastvenoj i intenzivnoj prirodi, Škorpije takođe imaju tendenciju da se povuku u sebe kada se osećaju povređeno. Ako slomite njihovo poverenje, mogu vas potpuno isključiti iz svog života. Jednostavno, za njih ste promenili agregatno stanje i postali vazduh.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Praktični i ozbiljni, Jarčevi ne vole da gube vreme na ljude koji ih razočaraju. Ako osećaju da su povređeni, mogu se povući i usredsrediti na druge aspekte svog života, ostavljajući vam da pogađate gde ste pogrešili. Možete da dubite na trepavicama, od njih ćete dobiti samo talas tišine koji će da boli - mnogo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike