Ljubavni horoskop od 11. do 17. septembra: Strelca čekaju uzbudljivi kontakti, Vodolija trpi pritisak porodice

11.09.2023

19:20

0

Ljubavne aspekte i ove nedelje za vas tumači astrolog Ana Rakić

Ljubavni horoskop od 11. do 17. septembra: Strelca čekaju uzbudljivi kontakti, Vodolija trpi pritisak porodice
Copyright Freepik

Ovan

U ovom periodu, možda ćete osetiti određeni nesklad s partnerom koji se možda umorio od vaše sklonosti da sanjarite i lebdite u oblacima. Trenutno bi bilo korisno da budete zreliji i konkretniji u komunikaciji. Mnogo reči bez delovanja može voditi u beskrajno ponavljanje istih obrazaca. Umesto toga, iskreni zagrljaji i duboki pogledi mogu biti dovoljni da se osećate ispunjeno i zadovoljno u vezi. Bez obzira na izazove koje možda donose prošli problemi, imate potencijal da ostvarite srećnu i stabilnu vezu. Samci će, uz podršku svojih prijatelja, možda zaboraviti na brige i otvoriti se za nove ljubavne mogućnosti.

Bik

Ovo je povoljan period za vaš ljubavni život. Takođe, predstavlja dobro vreme za introspekciju i razmišljanje o dubljim nivoima odnosa, onih koje inače može biti teže razumeti. Moguće je da će neki od vas biti skloni istraživanju duhovnih ili kulturnih tema, tražeći istinu u vezi sa odnosom ili istražujući svet zajedno. Možda ćete se suočiti s izazovima zbog razlika u obrazovanju, vaspitanju ili društvenom statusu, ali ovaj period takođe donosi mogućnost za razvoj i rast vašeg odnosa. Ako ste u vezi, možda ćete morati da uskladite odnose sa partnerom i roditeljima, dok će oni koji su u braku možda osećati pritisak i obaveze koje dolaze s tim. Slobodni, budite otvoreni za neočekivane susrete i nove romanse.

Unsplash
 

Blizanci

Tokom ovog perioda možda ćete osećati želju da promenite nešto u svom izgledu ili ponašanju kako biste privukli suprotan pol. Imate šansu za prijatan susret sa nekom osobom koja vam donosi pažnju i interesovanje. Zauzeti će biti obasuti pažnjom svojih partnera. Važno je da ne preispitujete motive svojih voljenih, već da prihvatite pažnju koja vam se pruža. Duboko u sebi želite stabilnost u svojoj vezi i duže trajanje iste.

Krajem perioda, može se pojaviti sumnja u iskrenost vaše ljubavi, i tada će biti važno da donesete odluku o tome kako dalje. U braku, moguće je neočekivano putovanje ili prijatno iznenađenje. Slobodni bi trebali razmotriti svoje opcije i razmisliti o tome da li su spremni za novu vezu. Ovaj period takođe donosi priliku za susret sa dragim prijateljima koje niste videli dugo.

Rak

Osećate se veselo i radujete se stvarima koje su vam bliske. Imate priliku za prijatne zabave i opuštanje u društvu dragih osoba. Čini vam se da je sve moguće, i imate poverenja u one koji vas vole. Harmonija u vašem odnosu odražava se na vaše emotivno stanje i osećate se ispunjeno srećom. Vaša maštovitost i šarm privlače pozitivnu pažnju okoline. Uzajamna razmena energije i emocija s voljenom osobom čini ovaj period posebno lepim. Uživajte u ljubavi i sreći koju vam donosi.

Profimedia
 

Lav

Slobodni Lavovi mogu očekivati nove ljubavne avanture, možda čak i na radnom mestu ili kroz društvo kolega. Upoznaćete nekoga ko će vas očarati i ostaviti bez daha. Ipak, zbog razlika u obrazovanju, vaspitanju ili društvenom statusu, može doći do izazova na početku, ali pravilnim pristupom, možete prevazići te prepreke i uživati u harmoničnoj vezi. Ako ste već u vezi, mogli biste se suočiti s pritiscima od strane partnera ili roditelja, ali važno je da ostanete dosledni svojim odlukama. Ovaj period može doneti neka neočekivana putovanja ili prijatna iznenađenja. Slobodni, budite taktični i sačekajte pravu osobu pre nego što se upustite u novu vezu.

Devica

Osećate različite emocije u ovom periodu, ali privlači vas sve što ima veze sa ljubavlju. Imate osećaj da ste na emocionalnom prelazu i pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja vam se dopada. Ljubavne situacije koje naslućujete čine se posebno intrigantnim i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivna harmonija odražava se na vašu intimnu sreću. Vaša sposobnost zavođenja i šarmiranja privlači pažnju okoline. Nema razloga za sumnju u svoju ljubavnu sreću.

Vaga

Uživate u ljubavi, a vaš partner vas podržava u svemu što radite. Ovo je povoljan period za razmatranje braka ili zajedničkog života sa partnerom. Slobodni, možda ćete upoznati osobe koje će vas prijatno iznenaditi, a neko od njih može postati posebno važan u vašem životu. Planirali ste putovanje u inostranstvo sa partnerom, ali možda će se to odložiti zbog nekih neplaniranih okolnosti, ali umesto toga, partner će vam prirediti prijatno iznenađenje. Možda ćete upoznati osobu koja će vam dugo ostati u mislima. Ovaj period je takođe dobar za poboljšanje komunikacije sa prijateljima.

Škorpion

U ovom periodu možda ćete osećati želju da promenite nešto u svom izgledu ili ponašanju kako biste privukli suprotan pol. Možda ćete imati prijatan susret sa nekom osobom koja vas privlači, ali budite oprezni i nemojte preterivati u analizi njihovih namera. Ako ste u vezi, pripazite na pritiske i obaveze koje dolaze od porodice. Slobodni, budite otvoreni za neočekivane kontakte i susrete.

Pixabay
 

Strelac

Osećate se optimistično i puni energije, što vas čini atraktivnim za potencijalne partnere. Imate šansu za uzbudljive susrete i kontakte, posebno na radnom mestu ili kroz kolege. Ovaj period može doneti nove ljubavne avanture. Ako ste već u vezi, možda ćete morati da balansirate između partnera i roditelja, koji možda neće biti sasvim zadovoljni vašim izborom. Slobodni, budite strpljivi i sačekajte pravu osobu koja će vas osvojiti.

Freepik
 

Jarac

Ovaj period može biti izazovan na različite načine. Moguće su emotivne blokade ili udaljenosti u vezi, bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni. Važno je da budete strpljivi i sačekate povoljnije trenutke za ljubav. Ne očekujte previše u ovom periodu.

Vodolija

Ovo je osetljiv period za vas na mnogo načina. Moguće su emotivne tenzije i svađe sa partnerom, pa je važno da budete smireni i suzdržani. Neke porodične obaveze i pritisci mogu vam delovati kao teret. Slobodni, možda ćete se osećati izolovano ili udaljeno od ljubavi. Ovaj period može zahtevati strpljenje i introspekciju.

Ribe

Niste u najboljem raspoloženju tokom ovog perioda, a vaš partner može biti nervozan, što može dovesti do svađa. Pokušajte da se prilagodite situaciji i izbegavate konflikte. Ovaj period nije najpovoljniji za ljubavne odnose, pa se potrudite da sačuvate svoj mir.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike