Za njih je septembar mesec ljubavi: Pet horoskopskih znakova čeka ljubavna sreća, a jedan i trudnoća

05.09.2023

19:23

0

Autor: K. O.

Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja što su ključni događaji ovog meseca

Za njih je septembar mesec ljubavi: Pet horoskopskih znakova čeka ljubavna sreća, a jedan i trudnoća
Copyright Pexels

Predstojeći period donosi značajne mogućnosti za transformaciju vašeg ljubavnog života, a pet znakova Zodijaka će doživeti iznenadne promene.

Konačno, u septembru 2023. godine, Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja. To je ključni događaj u ovom mesecu, budući da su ove dve planete odgovorne za naše svakodnevne poslove i komunikaciju.

Očekuje se da će se led napokon otopiti, a energija će revitalizovati naše ljubavne veze. Ako ste imali problema u komunikaciji s partnerom tokom avgusta, septembar će vam pružiti priliku da ponovo uspostavite kontakt. Takođe, možda ćete doneti odluku da završite tu ljubavnu priču i krenete dalje.

Lav

Venera je bila retrogradna u vašem znaku od kraja jula, što je moglo uzrokovati stagnaciju ili čak nazadovanje u vašem ljubavnom životu.

Vaša voljena osoba možda je bila izvan dosega, ali već od 4. septembra možete očekivati ponovno susretanje ili napredak u vašoj romansi.

Osim toga, očekuje vas povećanje samopouzdanja. Možda ste se tokom avgusta osećali iscrpljeno ili ste razvijali komplekse o svom izgledu.

Freepik
 

Sada će vaše samopouzdanje ponovo rasti, videćete sebe u boljem svetlu i povratićete veru u sebe. To će vam pomoći da privučete nove obožavatelje, pa će vaša popularnost kod suprotnog pola rasti od 4. septembra.

Ovan

Venera je prolazila kroz vaš ljubavni sektor skoro mesec i po, podstičući vas da preispitate svoje odnose i ljubav uopšte. Možda je došlo do prekida komunikacije s partnerom ili pauze u vašoj vezi, ali do 4. septembra situacija će početi da se razrešava.

Očekujte ponovno susretanje s inspiracijom, leptirićima u stomaku i osećajem ispunjenosti životom.

Za Ovnove u braku, septembar će biti važno vreme za razmatranje budućnosti vašeg odnosa. Mogli biste zaključiti da je vreme da podignete svoju vezu na viši nivo.

Vaše samopouzdanje će rasti tokom septembra, a shvatićete da zaslužujete pravu ljubav, a ne igre i pozorište emocija.

Vodolija

Do 4. septembra, vaš odnos s romantičnim partnerom počinje da se poboljšava, kao da konačno počinjete da razumete jedno drugo.

Tokom avgusta, vaša romansa je možda bila na pauzi kako biste preispitali važnost vaše veze i kako vas ispunjava.

Freepik
 

Za Vodolije koje nisu u vezi, očekuje se povećanje popularnosti. Harizmatične i aktivne osobe mogu početi da komuniciraju s vama, pozivati vas na sastanke i poklanjati darove.

Vaši sastanci će biti poput scenarija iz filma "Kad je Harry sreo Sally" - prijateljstvo će prerasti u strast, a nećete moći bez jedno drugog.

Vaga

U prethodnom periodu, verovatno ste provodili vreme razmatrajući svoje želje u ljubavi i odnosima s partnerom.

Verovatno ste želeli partnera s kojim ćete se osećati slobodno i zabavno, umesto drame. Od 4. septembra, mogli biste upoznati osobu koja će vam pružiti laganu i ugodnu vezu.

Za Vage u braku, Venera će podstaći važne odluke o budućnosti vašeg odnosa. Vi i vaš partner ćete doneti ključnu odluku o vašoj bračnoj vezi.

Jarac

Venera je bila retrogradna u vašem intimnom sektoru od kraja jula, što je moglo uzrokovati prekide u intimnom životu ili preispitivanje partnera.

Možda ste imali problema u erotskom životu koji nisu odgovarali vašim očekivanjima. No, od 4. septembra ćete ponovo osetiti strast i želju.

Za Jarčeve u braku, Venera bi mogla podstaći planiranje proširenja porodice. Od 4. septembra, prepustite se situaciji i možda ćete do oktobra očekivati trudnoću, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike