One su tri najstrastvenije žene Zodijaka i povešće vas izvan granica razuma u spavaćoj sobi

06.09.2023

13:24

0

Autor: K. O.

Nećete znati šta vas je snašlo

One su tri najstrastvenije žene Zodijaka i povešće vas izvan granica razuma u spavaćoj sobi
Copyright Freepik

Dok pričaju, hodaju, smeju se, one su seksi. A zamislite ih tek u spavaćoj sobi.

Na energiju i strast koje neka dama poseduje veliki uticaj ima i njen horoskopski znak.

A najstrastvenije žene rođena su u ova tri znaka Zodijaka.

1. Škorpija

Imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna priroda je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks s njom uvek je uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

Da biste zapalili njenu varnicu nekad je dovoljno nasmejati se na određeni način, uputiti joj „značajan“ pogled ili je dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi jer ona promašaje ne prašta.

Freepik
 

2. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Njihov seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene u ovom znaku su izuzetno strastvene što rado i obilato pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnošću i željom za igrom.

3. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

Pixabay
 

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike