Ljubavni horoskop od 4. do 10. septembra: Bikovima se otvaraju nove ljubavne prilike, Škorpije previše napadne

04.09.2023

19:20

0

Autor: K. O.

Ljubavne aspekte i ove nedelje za vas tumači astrolog Ana Rakić

Ljubavni horoskop od 4. do 10. septembra: Bikovima se otvaraju nove ljubavne prilike, Škorpije previše napadne
Ljubavni horoskop - Copyright Profimedia

Ovan

Ovnovi su u ovom periodu ispunjeni pozitivnom energijom i veruju da je sve moguće. Osećaju se živahno i puni entuzijazma, posebno kada je reč o ljubavi. Ovnovi su skloni da budu vrlo direktni i strastveni u svojim odnosima, a to ih čini veoma privlačnim. Mogu očekivati komplimente na svoj račun i pažnju od potencijalnih partnera. Osećaju potrebu da se istaknu i koriste svoje zavodničke veštine. Žude za uzbudljivim ljubavnim iskustvom ili strasnom vezom. Ovnovi će hrabro odgovarati na prilike koje im se pruže u ljubavi. Ako su već u vezi, mogu očekivati da će provoditi zadovoljavajuće trenutke sa svojim partnerom. Slobodni Ovnovi treba da budu taktični i spremni za neočekivani susret sa novom ljubavnom prilikom.

Bik

Bikovi u ovom periodu mogu osećati nestrpljenje svog partnera koji želi više ozbiljnosti u vezi. Poznati po svojoj stabilnosti i praktičnosti, ali previše razgovora i analize ne vode nigde. Umesto toga, iskreni zagrljaji i pažnja mogu biti dovoljni da se osećate voljenim i ispunjenim. Bez obzira na povremene nesuglasice, Bikovi će imati prilično stabilan odnos tokom ovog perioda. Za slobodne Bikove, ovo je vreme kada će se osloboditi briga uz podršku svojih prijatelja i otvoriti se za nove prilike u ljubavi.

Blizanci

Za Blizance je ovo povoljan period za ljubavni život. Pored toga, ovaj period takođe podstiče dublje introspekcije, posebno u pogledu problema u odnosima koji obično zahtevaju dublje razumevanje. Blizanci će biti skloni istraživanju spiritualnih ili kulturnih tema, a takođe će se posvetiti traženju i razumevanju istine u ljubavi. Neki od njih će biti skloni vezama na daljinu ili ljubavnoj priči sa osobom koja živi na drugom kraju sveta. Može se takođe raditi i o romantičnom putovanju u dvoje. Ovaj period će doneti Blizancima priliku za dublje razumevanje i produbljivanje veza.

Rak

Ako razmišljate o donošenju važnih odluka u vezi, ovo može biti trenutak kada ćete želeti da budete strpljivi i sačekate povoljniji trenutak. Zvezde nisu baš naklonjene donošenju važnih odluka u ovom periodu, pa bi bilo bolje da odložite planove dok se stvari ne smire. Moguće je da će vaši planovi ići "lošim" putem ili da se neće ostvariti ono što ste želeli ako budete nestrpljivi. U ovom periodu, malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja će vam pomoći da bolje razumete kada je pravi trenutak za sprovođenje vaših planova.

Profimedia
 

Lav

Ako ste u vezi, sa svojim bračnim ili emotivnim partnerom ćete se moći lako usaglasiti oko svih važnih stvari. Iako možda nećete provoditi toliko vremena zajedno koliko biste želeli, vreme koje provedete na drugim stvarima može vam doneti materijalnu korist na duži rok. Partnerstvo će biti podržavajuće i razumevajuće u najvažnijim trenucima. Sada je vreme da radite na zajedničkim ciljevima, jer ćete imati povoljne okolnosti za to, što će doprineti skladnijem odnosu između vas dvoje. Ako ste slobodni, možete osećati nesigurnost u pristupu osobi koja vas dugo privlači. Kada konačno skupite hrabrosti da se približite, mogli biste otkriti da je ta osoba zainteresovana za nekog drugog ili je nedavno započela vezu.

Devica

U ovom periodu, Device treba da izraze zahvalnost svom partneru za sve što čini za njih. To će uneti dodatnu harmoniju u vezu. Takođe, mogu se javiti situacije u kojima usamljene osobe zaljubljuju tokom poslovnih sastanaka. Za Device u vezama, može doći do osećaja da ljubav polako izmiče, te će biti važno potražiti rešenje na drugom mestu. Možda su umorni od partnerovih priča koje se čine ponavljajućim, ali je važno da pokušaju sačuvati strpljenje i razumevanje.

Vaga

Vage u vezama će imati mnogo ideja o tome kako da poboljšaju svoj zajednički život i unaprede emotivnu vezu. Razgovori o različitim temama će biti svakodnevni, što će pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova. Takođe, zajednički izlasci i aktivnosti će unaprediti vezu. Za slobodne Vage, ovaj period donosi privlačnost i privlačenje suprotnog pola. Dobijaju priliku da se istaknu svojom harizmom i privlačnošću, što će rezultirati većom popularnošću i šansama za ulazak u nove ljubavne veze.

Škorpion

Zauzete Škorpije mogu očekivati finansijsku podršku od svog partnera, što će doprineti stabilnosti u vezi. Međutim, mogu osećati i sumnju u partnera, što ih može naterati da razmišljaju o tajni ili nečemu što im partner možda skriva. Za slobodne Škorpije, ovaj period može biti izazovan jer mogu biti previše napadne i time oterati potencijalne partnere. Važno je da pokušaju razumeti šta partner pokušava da im kaže i da ne upadaju u neprijatne situacije. Takođe, treba vrednovati tuđe napore i osećanja.

Profimedia
 

Strelac

Strelci će u ovom periodu biti preplavljeni različitim emocijama i skloni će privlačiti sve što ima "ljubavni predznak". Osećaju se inspirisanim i privlače ih ljubavni događaji koji nose poseban šarm i pozitivno raspoloženje. Emotivni sklad će biti odražen u njihovoj intimnoj sreći. Potrebno je znati da mnoge stvari postaju dostižne tek kada se podeli sa bliskom osobom. Strelci će delovati veoma privlačno svojoj okolini, a to će im pomoći da privuku pažnju. U ovom periodu nema razloga za sumnju u svoju ljubavnu sreću.

Jarac

Za razliku od poslovnog uspeha, na ljubavnom planu možda neće sve ići tako glatko. Jarci će možda osećati potrebu za pažnjom od strane određene osobe, ali neće biti sigurni da li će je dobiti. Ovaj period može podstaknuti Jarce da postanu emotivno otvoreniji i ranjiviji, te da prihvate pažnju koju dobijaju od drugih. Za one koji su u vezi, moguće je da će rešiti neki problem koji traje već neko vreme. Ovo je dobar trenutak za izlazak sa prijateljima i opuštanje, a posebno će biti korisno setiti se starih prijatelja iz mladosti.

Vodolija

Vodolije će uživati u ljubavi, a istovremeno će im partner pružati podršku u svemu što rade. Ovo je vreme kada će možda razmišljati o braku ili zajedničkom životu sa partnerom. Slobodne Vodolije će privući osobe koje će ih prijatno iznenaditi, a neka od tih poznanstava može prerasti u nešto više. Možda su planirali putovanje u inostranstvo sa partnerom, ali će zbog nekih nepredviđenih okolnosti morati da ga odlože. No, umesto toga, partner će im prirediti prijatno iznenađenje. Ovaj period može doneti i susret sa osobom koja će im dugo biti u mislima. Sada je dobar trenutak da poboljšate komunikaciju sa okolinom i starim prijateljima, jer ste se možda udaljili zbog obaveza. Postoji mogućnost da ćete upoznati nekoga na poslu, ali treba da budete pažljivi i ne odbijate poglede osobe koja već neko vreme pokušava da vas osvoji.

Profimedia
 

Ribe

Za Ribe će ovaj period biti ispunjen inicijativom i dinamikom u ljubavi. Pokazaće se kao partner koji je uvek spreman da se trudi i preduzme akciju kako bi unapredio svoju vezu. Osećaju potrebu da daju svoj doprinos i ispunjavaju svaki trenutak sa svojim partnerom. Njihovi predlozi će biti dobrodošli i često prihvaćeni sa entuzijazmom. Partneri će im dozvoliti da budu vođe i inicijatori u odnosu, što će doprineti pozitivnoj dinamici. Ribe će biti inspirisane da donesu mnoge pozitivne promene u svojim vezama. Za slobodne Ribe, ovaj period može doneti privlačnost i upoznavanje novih osoba koje će ih privući. Biće im lako da ostvare romantične kontakte, a strast će biti pojačana. Ovo je vreme kada treba da prate svoje emocije i da se otvore za ljubavne prilike koje se pojave. Ribe će osetiti da imaju mogućnost da izraze svoje osećaje i iskuse duboku emocionalnu povezanost.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike