Sunce je u Devici: Evo koja su ključna obeležja i koja tri znaka su upravo zakoračila u odličan period

23.08.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Svetlosno telo koje nam donosi toplinu i vitalnost, Sunce, je započelo svoje putovanje kroz zemljani znak Device 23. avgusta i tu će boraviti sve do 23. septembra

Sunce je u Devici: Evo koja su ključna obeležja i koja tri znaka su upravo zakoračila u odličan period
Sreća - Copyright Pexels

Device, kao šesti znak u Zodijaku, dele pripadnost sa elementom Zemlje, što naglašava njihovu praktičnost, analitičnost i sklonost detaljima. Kada Sunce zauzme položaj u znaku Device, osobe rođene u ovom periodu dobijaju energiju i karakteristike povezane sa ovim znakom.

Pexels
 

Evo ključnih obeležja Sunca u znaku Device:

  • Razlaganje stvari na delove: Ljudi sa ovakvim položajem Sunca su često veoma analitični. Vole da dekonstruišu stvari na manje komponente, istražujući detalje i pažljivo pristupajući svakom problemu.
  • Nagnuće ka savršenstvu: Sklonost ka savršenstvu motiviše ih da teže visokim standardima u svemu što rade. Ponekad mogu biti zahtevni prema sebi i drugima zbog svoje želje za postizanjem savršenstva.
  • Prizemljenost: Imaju duboko ukorenjen osećaj za praktičnost i funkcionalnost. Njihova pažnja je usmerena ka stvarnom svetu, te su retko skloni maštarijama.
  • Analitički um: Logika i racionalno razmišljanje su njihove jače strane. Vešti su u razlaganju problema na manje delove kako bi ih bolje razumeli.
  • Organizovanost: Boravak Sunca u Devici često podstiče razvoj organizovanih navika. Vole red, strukturu i unapred planiranje.
  • Briga o zdravlju: Fizičko i mentalno zdravlje su im važni. Obično se brinu o svom opštem blagostanju.
  • Skromnost: Ne teže javnoj pažnji ili slavi. Više vole da deluju u pozadini, doprinoseći na praktičan i efikasan način.
  • Usmerenost ka detaljima: Pažnja im je često usmerena na sitnice koje drugi mogu zanemariti. To ih čini veštim istraživačima, analitičarima i radnicima koji se bave preciznim zadacima.
  • Stidljivost: Ponekad mogu biti stidljivi ili rezervisani, naročito kada je u pitanju izražavanje emocija ili mišljenja.

U toku ovog perioda kada Sunce boravi u Devici, njegov uticaj će najviše doći do izražaja kod pripadnika Bikova, Devica i Jarčeva. S druge strane, Strelčevima, Blizancima i Ribama ovaj period može biti manje prijatan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike