Žene u ova četiri znaka Zodijaka neće prezati da vam zavedu i preotmu muža: Smatraju da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno

05.08.2023

10:22

1

Autor: K. O.

Ne puštajte ih da vam se motaju oko muža

Žene u ova četiri znaka Zodijaka neće prezati da vam zavedu i preotmu muža: Smatraju da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno
Neverstvo - Copyright Profimedia

Zašto se neke žene lepe za oženjene? Odgovor je iz više razloga. Ponekad je reč o ljubomori i želji da imamo nešto što ima neko drugi ko izgleda da je srećan. A postoje i dame koje jednostavno nemaju savesti i rade ono što im se prohte.

Prema astrolozima, pripadnice ovih znakova sklone su da veruju da je trava uvek zelenija u susednom dvorištu.

Koriste sva sredstva da bi došle do onoga kog žele, ne hajući za njegov status. Ako je plen oženjen, bože moj, za njih to nije prepreka. Tako da njegova supruga može očekivati dramu epskih razmera.

Ne veruju u pravila, koriste sva oružja jer smatraju da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno.

Ovan

One veruju da im pripada sve što požele. Imaju snažnu moć manifestacije i njihove želje često postaju stvarnost. Međutim, problem nastaje kada je to na uštrb tuđe sreće. Od svih znakova, žene Ovnovi imaju najveće šanse da se zaljube u oženjenog muškarca. Njihova životna filozofija je: živi danas, a osim toga, neverovatno su vešte zavodnice koje mogu osvojiti skoro svako srce.

Vodolija

Ne dajte da vas prevare, iza svakog njihovog osmeha i pogleda krije se dobro skovan plan. Vodolije će svoje veštine koristiti i kako bi dobile onog ko im je zapao za oko. A najzanimljivije od svega je to što to niko neće moći da predvidi – i zato su, kao otimačice, posebno opasne. Ako je vaš suprug ili partner blizak s nekom Vodolijom, bolje imajte oči i na leđima.

Profimedia
 

Lav

Lavovi će po svaku cenu dobiti ono što žele – i to odmah. Žene rođene u ovom znaku neće puno čekati i planirati. Ako je zauzet muškarac onaj koji im se svidi, preći će u akciju bez da razmisle dva puta. Njih uzbuđuje demonstracija moći i to toliko da ih nije briga za osećanja prevarene žene, pa čak i ako je u pitanju njihova prijateljica. Ponekad će Lavice kasnije zažaliti i osetiti krivicu, ali šteta će već biti učinjena.

Rak

Ko bi rekao da slatka mala osećajna, sramežljiva i romantična Račica može da bude razaračica brakova? Ali, tvoja poznanica ili čak prijateljica rođena u ovom znaku ima jedan problem - sklona je ljubomori. Zapravo, ne možeš joj u potpunosti verovati jer kad je ljubav u pitanju, ovaj vodeni znak lako gubi glavu, a potencijalnog partnera će po pravilu staviti iznad prijateljice.

Uz sve to, njen slatki i nevini način magično privlači muškarce. Iako izgleda milo i bezopasno, ne zaboravi da Rak ima klješta i zato je sasvim moguće da će, ako tako poželi, tuđeg supruga namamiti u svoj krevet.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike