Ljubavni horoskop od 31. jula do 6. avgusta: Ovnovi vešti u zavođenju, Rakovi prepoznaju svog idealnog partnera

31.07.2023

19:19

0

Ljubavne aspekte i ove nedelje za vas tumači astrolog Ana Rakić

Ljubavni horoskop od 31. jula do 6. avgusta: Ovnovi vešti u zavođenju, Rakovi prepoznaju svog idealnog partnera
Ilustracija - Copyright Freepik

Ovan

Ako si rođen u znaku Ovna, vodiš aktivan društveni život i rado se pojavljuješ na javnim mestima. Tvoj šarm i harizma privlače pažnju drugih, a ti često priželjkuješ nove i neobične emotivne kontakte. Za tebe nema teškog ili nemogućeg zadatka u osvajanju nečijeg srca, jer si vešt u igri zavođenja. Očekuju te prijatne promene u odnosu sa partnerom, što će ti doneti dodatnu radost i zadovoljstvo. Voljena osoba ima posebnu moć da te podstakne na pozitivne reakcije i snažne izlive emocija, što često koristiš kako bi impresionirao osobu koja ti se sviđa. Ako si slobodan, predstoji ti nova ljubavna romansa, a tvoj emotivni zanos te vodi ka nekim novim i izazovnim situacijama u ljubavi.

Bik

Ako si rođen u znaku Bika, često se trudiš da promeniš svoj odnos na ljubavnom planu prema svojim željama i interesima. Ipak, možeš se suočiti s izazovom u komunikaciji sa partnerom. Ono što tebi može biti jasno i prihvatljivo, za tvoju voljenu osobu može biti potpuno suprotno, što može izazvati tenzije u vezi. U narednom periodu, imat ćeš mogućnost da upoznaš nove osobe i stvoriš nove veze koje će zadovoljiti tvoje kriterijume. Ako si zauzet, savetuje se da ne rešavaš probleme svoje partnerke/partnera ako to nije traženo od tebe. Takođe, možeš biti sklon kratkim avanturama i flertu sa nekom osobom koju ne poznaješ dobro. Važno je da se potrudiš da uživaš u privilegijama koje ti pružaju tvoja porodica i prijatelji.

Blizanci

Ako si rođen u znaku Blizanaca, ovaj period donosi ti preispitivanje tvog izbora na ljubavnom planu. Možeš osetiti potrebu da učvrstiš svoje veze sa osobom s kojom si trenutno, jer ona ispunjava tvoje trenutne kriterijume. Ako si slobodan, moguće je da ćeš započeti simpatičnu romansu sa nekom osobom koju si nedavno upoznao/la na nekom društvenom skupu. Međutim, ne brini ako se ta veza ne održi jer će ti ova faza doneti nove mogućnosti za partnersku vezu. Nemoj se vezivati za situacije koje nemaju perspektivu. Prethodnih dana si možda imao/la nekih nevolja uzrokovanih trećim osobama, ali to će se uskoro promeniti.

Rak

Ako si rođen u znaku Raka, u ovom periodu ćeš prepoznati svoj idealnog partnera ili partnerku u nekoj dragoj osobi. Možeš osećati blagu zbunjenost, ali i spremnost za akciju. Potreba za nežnošću i pažnjom biće sve izraženija u tebi i važno je da tu potrebu izraziš. Ako si u vezi, možeš imati neke sitne nesuglasice sa partnerom oko toga kako provesti slobodno vreme. Ponekad možeš biti sklon/na brizi i prigovaranju, ali sada ti je potrebno opuštanje i veselje.

Freepik
 

Lav

Ako si rođen u znaku Lava, pripremi se za nove ljubavne izazove, posebno ako si slobodan. Na poslu ili kroz kolege, moguće je da ćeš upoznati osobu koja će te osvojiti na prvi pogled. Međutim, razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu mogu izazvati početne probleme u vezi. Važno je da pokažeš više razumevanja i da ne forsiraš svoje stavove kako ne bi oterao/la tu osobu. Srećom, zvezde su na tvojoj strani, pa kada malo smanjiš doživljaj, vaš odnos će se harmonizovati, a ti ćeš se osećati kao da živiš u bajci. Ako si u vezi, možeš se suočiti sa pritiskom od strane porodice ili obaveza, ali nemoj brinuti, to će proći. Nemoj donositi ishitrene odluke u vezi.

Devica

Ako si rođen u znaku Device, očekuje te optimistično raspoloženje i uživanje u romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u tebi pokreće velike strasti. Tvoje ponašanje odslikava tvoje ljubavno zadovoljstvo i raspoloženje koje osećaš u nečijem prisustvu. Imaj na umu da je ljubavna veza proces spajanja i razdvajanja, ali važno je da slediš svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između tebe i tvoje voljene osobe predstavlja "lepši deo stvarnosti". Vaša skladnost dolazi od toga što ono što je tebi po ukusu, odgovara i tvojoj partnerki/partneru. Ako si slobodan, očekuje te uzbudljiv period.

Vaga

Ako si rođen u znaku Vage, ovaj period će biti ispunjen veseljem zbog stvari koje su ti drage. Uživaćeš u prijatnim zabavama bez previše pompe, i bićeš opušten u društvu dragih ti osoba. Tvoja otvorenost i poverenje prema onima koji te vole stvaraju harmoničnu atmosferu oko tebe. Bićeš sklon izražavanju zahvalnosti prema drugima, a njihova podrška i razumevanje će ti doneti dodatno zadovoljstvo.

Škorpion

Ako si rođen u znaku Škorpije, ovaj period može ti doneti intenzivno zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu s bliskom osobom. Lakše nego inače, privlačićeš nečiju pažnju i uneti strast i tople boje u svoje raspoloženje. Tvoj šarm i privlačnost privući će druge ljude ka tebi. Bićeš u stanju da prepoznaš nečiju pažnju i interesovanje prema tebi. Uživaćeš u razmeni osećanja i energije sa voljenom osobom, što će ti doneti zadovoljstvo i radost. Ako si slobodan, možeš očekivati uzbudljive kontakte i susrete sa drugim ljudima.

Freepik
 

Strelac

Ako si rođen u znaku Strelca, ovaj period donosi ti mogućnost da se usaglasiš sa svojim partnerom na svim važnim aspektima vašeg odnosa. Ako si u vezi, bićeš u mogućnosti da pronađeš sklad i usklađenost u vašem odnosu. Iako možda nećeš uvek imati dovoljno vremena da provedeš sa partnerom koliko bi želeo, to vreme koje ćete provesti odvojeno može doneti materijalnu korist za oboje. Važno je da podržiš svoju voljenu osobu u najvažnijim trenucima, jer će tvoja podrška biti od velikog značaja za nju/njega. Potrebno je da poradiš na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, jer ćeš imati povoljne okolnosti za to, što će doprineti skladnijim odnosima između vas dvoje. Ako si slobodan, možeš se suočiti sa teškoćama u prilaženju osobi koja te privlači, jer ćeš možda biti nesiguran/sna kako da se postaviš. Međutim, kada se odlučiš da to učiniš, shvatićeš da je ta osoba već zainteresovana za nekog drugog ili je već u vezi. Nakon toga, možeš postati meta osobe koja je zaljubljena u tebe i koja će te progoniti, pokušavajući te ubediti da si ti njen idealni partner. Ako ti ta osoba neće biti privlačna, važno je da jasno postaviš granice.

Jarac

Ako si rođen u znaku Jarca, ovaj period će doneti neke porodične izazove koji će zauzeti tvoju pažnju u privatnom životu. Ako si u vezi, bićeš u situaciji da balansiraš između partnera i porodice, što će možda biti izazovno. Potrebno je da pronađeš način da održiš ravnotežu i vreme posvetiš i svojoj vezi i porodici. Ako si slobodan, možeš osećati potrebu da ostaneš kod kuće i posvetiš se porodičnim obavezama. Važno je da posvetiš pažnju i sebi i svojim bližnjima i pronađeš ravnotežu između svojih ličnih potreba i obaveza prema drugima.

Vodolija

Ako si rođen u znaku Vodolije, ovaj period može ti doneti neočekivane susrete i mogućnost da upoznaš osobu koja će ti privući pažnju. Ako putuješ, moguće je da ćeš upoznati ljubav iz svojih snova. Ako ne putuješ, razmenjivaćeš lepe ideje sa drugima i uživati u druženju. U postojećim vezama, možeš osećati jaču povezanost i poverenje prema partneru. Važno je da prihvatiš pažnju koja ti se nudi i da uživaš u osećaju zadovoljstva koje ti donosi tvoj odnos sa voljenom osobom.

Ribe

Ako si rođen u znaku Riba, u ovom periodu ćeš želeti da promeniš nešto u svom izgledu na bolje, što će na kraju imati pozitivan efekat na suprotan pol. Bićeš sklon da primećuješ sitnice i znakove pažnje koje drugi upućuju prema tebi. Moguće je da ćeš imati prijatan susret sa nekim iz znaka Vage ili Vodolije. Ako si u vezi, bićeš obasut pažnjom i ljubavlju od strane svog partnera, a savetuje se da prihvatiš tu pažnju i ne preispituješ motive tvoje voljene osobe. U ovom periodu ćeš možda osetiti želju za promenom ili obnovom veze u kojoj se trenutno nalaziš.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike