Njima nedostaju avanturistički duh, humor... Sa ovim ženama Zodijaka prilično ćete se dosađivati

29.06.2023

13:20

1

Autor: J. S. J.

Njihov nedostatak avanturističkog duha, manjak humora i fokus na profesionalne teme čine ih ne baš prijatnim društvom

Njima nedostaju avanturistički duh, humor... Sa ovim ženama Zodijaka prilično ćete se dosađivati
Šta rade znaci Zodijaka kada im je dosadno - Copyright Profimedia

Četiri znaka Zodijaka spadaju među najdosadnije žene, iako to može biti teško priznati. Njihov nedostatak avanturističkog duha, manjak humora i fokus na profesionalne teme čine ih ne baš prijatnim društvom.

Ribe su poseban slučaj. Čini se da namerno biraju da budu dosadne. Dok se ostali zabavljaju, one pronalaze trenutke za tugu, nostalgiju i depresiju, želeći privući pažnju. Ako previše popiju, postoji velika šansa da zaspe. Umesto da želite da se družite s njima, radije biste izbegli takve situacije.

Pixabay
 

 

Device takođe ne iznenađuju. Šale s njima su gotovo nemoguće, jer sve shvataju preozbiljno ili će analizirati svaku izgovorenu reč i ubiti poentu šale. Ako pokrenete temu o poslu, obavezama, lekovima ili dijeti, nećete moći da se izvučete.

Vage se aktiviraju samo kada je tema seksa u pitanju ili kada traže potencijalnog partnera. Inače, veći deo vremena provode brinući o svom izgledu, insistirajući na selfijima i čestom ogledanju.

Iako Vodolije mogu delovati provokativno i ekscentrično, to važi samo u slučaju protesta. Međutim, kada izađete s njima, situacija je malo drugačija. Pokušavate da se zabavite i smejete, a one ili ćute ili vam kvarne raspoloženje pričama o gladnoj deci, ratovima i nepravdi u svetu. Nimalo zabavno, zar ne?

Da li spadate među dosadne žene? Možda je vreme za promenu pristupa zabavi i odnosima s drugim ljudima. Potrudite se da unesete malo više raznolikosti, humora i lakoće u svoj život, jer su to ključni sastojci za uzbudljivo i zanimljivo iskustvo.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike