Trošadžije: Ovi horoskopski znaci troše više nego što zarade

16.06.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Neko zbog emocija, neko na poklone, a pojedini prosto vole raskošan život

Trošadžije: Ovi horoskopski znaci troše više nego što zarade
Kupoholičari Zodijaka - Copyright Unsplash

Dok neki vode računa o svakom dinaru postoje horoskopski znaci koji troše novac nemilice. Ne pitaju šta košta jer - oni to zaslužuju.

Ovo su znaci Zodijaka koji obavezno potroše sve do poslednjeg dinara, pa i više od onoga što zarade:

Ovan

Prvi znak Zodijaka je na prvom mestu. Pripadnici ovog znaka su impulsivni i entuzijastični. Oni su često usmereni na trenutnu radost, pa to može uključivati česte shopping izlete i veće troškove nego što su planirali. Ovnovi vole novu odeću, obuću, kao i gedžite, te često ne razmišljaju o posledicama dok ne vide prazan bankovni račun.

Blizanci

Poznati po svojoj radoznalosti i želji za eksperimentisanjem. Ovo se često odnosi na novac, što može dovesti do toga da troše više nego što bi trebalo. Jednostavno vole nove stvari i mogu biti skloni impulsivnoj kupovini, posebno kada je reč o knjigama, tehnologiji i putovanjima.

Freepik
 

Vaga

Vage su ljubitelji lepote i harmonije, što može rezultirati visokim troškovima. Tako će se često istrošiti na umetnost, visoku modu, dizajnerski nameštaj, pa čak i skupe večere. A kako vole i da ugode drugima to ih može navesti da troše više nego što su planirali, naročito kada kupuju poklone.

Lav

Vole raskošan život i da budu u centru pažnje. Uživaju u luksuzu, pa ova ljubav prema finim stvarima može dovesti do toga da troše više nego što zarade, posebno kada se radi o high-end modi, luksuznim putovanjima i skupocenom nakitu.

Rak

Iako su Rakovi poznati po tome što su domaćinski tipovi i cene sigurnost, njihova emocionalna strana može dovesti do prekomernog trošenja. Rakovi često troše kako bi se osećali bolje, bilo da se radi o udobnoj odeći, ukusnoj hrani ili predmetima koji njihov dom čine prijatnijim mestom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike