Očijukaju uvek i na svakom mestu: Muškarci u ovim znacima Zodijaka bukvalno su kraljevi flerta

10.06.2023

10:20

0

Autor: K. O.

To je jednostavno jače od njih

Očijukaju uvek i na svakom mestu: Muškarci u ovim znacima Zodijaka bukvalno su kraljevi flerta
Copyright Freepik

Ne kaže se bez razloga da je neko stvoren za flert. Postoje ljudi kojima je to prirodno koliko i disanje, dok se drugi muče sa pristupom suprotnom polu. 

I tu je horoskop umešao prste, pa postoje muškarci čija harizma i šarm osvajaju srca, očaravajući sve oko sebe.

A kraljevi flerta rođeni su u sledećim znacima Zodijaka:

Lav

Imaju kraljevsko držanje i šarm, što ih čini prirodnim majstorima flerta. Vole da budu u centru pažnje i ništa im ne donosi veće zadovoljstvo nego očijukanje s nekim ko im se sviđa. Njihovo veliko samopouzdanje i prirodna harizma čine ih neodoljivima.

Blizanci

Razigrani su i duhoviti, što često koriste kao oružje u igri flerta. Oni su izuzetno komunikativni i znaju kako da koriste reči da bi doprli do srca osobe koja im se sviđa. Njihov šarm leži u sposobnosti da budu zabavni i interesantni, uvek spremni za dobar razgovor.

Freepik
 

Strelac

Kako su avanturisti po prirodi, to se odražava i u njihovom načinu flertovanja. Oni su iskreni, optimistični i ponekad impulsivni, što može biti izuzetno privlačno. Uz to, oni su poznati po svojoj velikodušnosti i spremnosti da uvek podele dobru priču ili iskustvo, što ih čini izuzetno zanimljivima.

Vaga

Inače su ljubazne i svemu pristupaju kao diplomate, pa je takav slučaj i sa flertom. Muškarci rođeni u ovom znaku uvek nastoje da održe harmoniju i ravnotežu u svojim odnosima, pa se to odražava u načinu na koji se povezuju s drugima. Oni su majstori u održavanju razgovora i znaju kako da ostave utisak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike