Zagorčaće vam život: Ovo su najgori bivši partneri po Zodijaku

28.05.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Da li ste ikada razmišljali o drugoj strani medalje?

Zagorčaće vam život: Ovo su najgori bivši partneri po Zodijaku
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kada se osvrnete unazad, možda primetite neke uzorke ili karakteristike koje su se ponavljale kod vaših bivših partnera. Možda su bili posesivni, ljubomorni, ili su se pretvarali u prave zločeste mace. Pa, astrologija ima odgovor na to! Upravo u svetu Zodijaka možete pronaći odgovor na pitanje zašto su vam ti bivši partneri doneli toliko nevolja.

Bik

Kombinacija tvrdoglavosti i posesivnosti čini Bika bivšim iz noćne more. Znate one filmove u kojima izbačena bivša devojka ili žena stoji sa hladnim oružjem iznad glavnog glumca? Da, otprilike tako izgleda raskid sa Bikom - ako oni ne mogu da te imaju, onda niko neće.

Blizanci

U početku se raskid sa Blizancima čini u redu, bez previše drame, a onda se odjednom pojavi "zli blizanac" čija je jedina želja da se osveti i pokaže vam koliko ste pogrešili što ste ih izgubili.

Jednog minuta će se ponašati kao da je sve u redu i predložiće kafu za sledeću nedelju, a sledećeg minuta će vaša ulica biti oblepljena posterima sa vašom slikom na kojoj piše da imate herpes ili sifilis. Taman kada ste pomislili da je sve gotovo i da je prošlo dobro, on vas iznenadi nekim neverovatno podlim poduhvatom.

Profimedia
 

Lav

Lav ne bi bio tako loš bivši da nije tako pun sebe. Jednostavno biste se rastali i to bi bilo to. Ali, pošto Lav ima izuzetno visoko mišljenje o sebi, za razliku od mišljenja svih ostalih, on jednostavno ne može da shvati kako je uopšte moguće da ste vi raskinuli sa NJIM?

On je pobednik, ratnik, kralj cele vasione i svi ljudi su počastvovani što su uopšte u njegovom društvu, a ti si niko i ništa, običan jadnik kojeg je izvukao iz potpune anonimnosti i pretvorio u zvezdu ... (o ovom tonu će biti vaši razgovori i poruke, pa se pripremite).

Vaga

Ono što Vagu čini paklenim bivšim je njihova sposobnost da manipulišu svakom situacijom i sve preokrenu u svoju korist. A i bahati su, pa će posegnuti za bilo kojim oružjem (sećanjem ili događajem) koje će vas uveriti da ste vi krivi, a ne oni.

Kada se oporavite od manipulacije i shvatite da zapravo niste krivi za sve za šta vas optužuju i da je u pitanju samo izvrtanje činjenica u njihovu korist, pomislićete da ste u prednosti. A onda će opet manipulisati vama da se osećate loše i krivo za sve što se dogodilo, piše Your tango.

Škorpija

Škorpija nije toliko užasna bivša polovina koliko njihova reputacija da su tihi, promišljeni i veoma tajnoviti. Ova kombinacija daje utisak lika iz filma Psiho i sam znak zapravo ne mora ništa da radi.

Osećaćete se loše samo razmišljajući i pitajući šta Škorpija smera, jer se sa njegovom osvetom često dešava da ni ne znate da vam je on namestio, a on će vas dobro namestiti, i da tamo gde vas boli puno.

Freepik
 

Ribe

Ako ste raskinuli sa Ribom, zaboravite da ćete se ikada družiti, razgovarati, ili čak sresti negde u gradu, a da se on ne ponaša relativno „normalno“ i da se nećete osećati kao najgora osoba na svetu.

Ribe nisu sposobne da zaborave ili oproste, pa bi posle raskida najbolje bilo da pokupite svoje stvari i odselite se u drugi grad, jer sa Ribama ne možete da delite prijatelje ili mesta za izlaske, jer ne postoji zajedničko mesto gde bi bilo prijatno. Njihov prezir će se osećati u vazduhu.

Rak

Rakovi, za razliku od drugih znakova na ovoj listi, nemaju podlu crtu, na ovoj su listi jer su preosetljivi. Što znači da će raskid sa Rakom biti okupan suzama.

Oni će se pojaviti u vašoj kancelariji, stajati ispod vašeg prozora, slati vam patetične poruke i ostavljati govornu poštu i nikada vam neće dozvoliti da zaboravite koliko ste ih povredili i koliko oni još pate za vama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike