Svaki znak Zodijaka ima svog anđela čuvara: Saznajte svrhu svoje duše

26.05.2023 | 13:20

Autor: Z. A.

Kad je teško, oni su tu, sa vama

Copyright Profimedia

Svaki znak Zodijaka ima svog anđela koji ga čuva.

Anđeli svakom horoskopskom znaku mogu pomoći da bolje razumeju svoj horoskopski znak i kako on utiče na životni put i svrhu duše. Oni zapravo govore o unutrašnjim osobinama.

Ovan

Arhanđeo Kamajel ili Šamuel bdi nad Ovnom i donosi mu samosvest i samopouzdanje. Osobe rođene u znaku Ovna obično su društvene, impulsivne i pune ideja. Ovan ima kratak fitilj, brzo se naljuti, ali u idućem trenutku sve lako zaboravlja.

Bik

Arhanđeo Hanijel vezuje se za Bika. Bik je zemljani znak i voli materijalnu udobnost i luksuz. Usklađen je s prirodom, praktičan je i njegova životna lekcija je usavršavanje strpljivosti.

Profimedia
 

Blizanci

Arhanđeo Rafael bdi nad zvezdom Blizanaca. Arhanđeo Rafael je anđeo ozdravljenja. Osobe rođene u ovom znaku su veoma nadarene i pametne. Imaju beskrajnu žeđ za znanjem i uvek su znatiželjne.

Rak

Arhanđeo Gabrijel vlada znakom Raka. Kada je reč o Raku, sve je povezano s balansiranjem svih emocija na svakom nivou. Odnosi su vrlo važni za Raka, ali njegove emocije često ga teraju da bude nepoverljiv.

Lav

Arhanđeo Mihailo bdi nad Lavom. Osobe rođene u ovom znaku su velikodušne i otvorene. Takmičarski su raspoložene i zasigurno žele pobediti. Njihova najbolja osobina jeste njihova sposobnost da budu individualni, a istovremeno odani i velikodušni prema onima koje vole.

Profimedia
 

Devica

Arhanđeo Rafael je vladar znaka Device i daruje im efikasnost i analitički um. Pozitivne osobine ovog znaka mogu se naći u njihovoj pouzdanoj prirodi. Device nisu osobe koje osuđuju i vole raditi mirno iza scene.

Vaga

Arhanđeo Hagijel je vladar Vage, a osobe rođene u ovom znaku su diplomatične i harmonične. Vaga može videti obe strane problema, što je ponekad može dovesti do neodlučnosti. Takođe je poznata po svojim logičkim sposobnostima. Ima jak intelekt i veliko srce i komunikacija joj je vrlo važna.

Škorpija

Arhanđel Azarijel i Kamajel vladaju zvezdom Škorpije. Oni koji su pod njihovim uticajem imaju snažnu i intenzivnu ličnost. Vrlo su odani i imaju snažan osećaj odgovornosti.

Strelac

Arhanđeo Zadkijel vlada nad zvezdom ovog znaka. Strelci rođeni pod njegovim uticajem su optimistični, znatiželjni i uvek spremni za novu avanturu. Često su filozofi i učitelji, uživaju da dele svoje mišljenje s drugima. Oni ne vole da im se govori šta treba da učine.

Profimedia
 

Jarac

Arhanđeo Asarijel vlada kućom Jarca. Oni pod njegovim uticajem su oprezni i odgovorni u svemu što preduzimaju. To je znak koji želi status i visoku poziciju u svetu, stoga je društveno prihvatanje od velike važnosti za Jarce. Imaju najozbiljniju nameru da postignu svoje ciljeve.

Vodolija

Arhanđeli Urijel i Kasijel vladaju znakom Vodolije. Pripadnici ovog znaka su progresivni, otvoreni i humanitarci. Vodolija može delovati drugima hladan i neprijatan. Ali on deluje za najveće dobro koje je u ljudskom interesu.

Ribe

Arhanđeli Asarijel i Zadkijel vladaju zvezdom ovog znaka. Ribe su velikodušne, simpatične i saosećajne, iako zbog svoje osetljive prirode mogu biti razdražljive i ponekad sklone preterivanju. Ribe su snalažljive, inspirativne i maštovite. One su vrlo osjetljiva bića koja jako dobro razumeju ljude, piše Atma.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam