Stiže pomračenje Sunca koje se dešava samo nekoliko puta u 100 godina: Evo šta donosi svakom znaku u horoskopu

19.04.2023

19:12

1

Autor: K. O.

Pomračenja povećavaju našu osetljivost, kreativnost i intuiciju, a nose jaku energiju Ovna

Stiže pomračenje Sunca koje se dešava samo nekoliko puta u 100 godina: Evo šta donosi svakom znaku u horoskopu
profimedia-0142940484 - Copyright Profimedia

U četvrtak 20. aprila, oko 6.15 ujutru biće pomračenja Sunca u Ovnu. Iako neće biti vidljivo iz naših krajeva, imaće astrološki uticaj bilo gde u svetu.

Pomračenje, koja će dostići svoj maksimum oko 6.15 ujutru po našem vremenu, povećaće šanse za nagle završetke, početke i preokrete. Ako ste odugovlačili s okončanjem toksičnog odnosa ili odlagali neki težak razgovor, ova pomraćenje bi moglo da vas natera na to. Zato bi bilo bolje da sve uradite pre 19. aprila.

Ovo je prvo pomračenje koje imamo u znaku Ovna od 2015. godine, tvrde astrolozi. Pritom je tzv. hibridno pomračenje koje je najintrigantnije i najređe, a dešava se svega nekoliko puta u jednom veku. A vidi se kao delimično, prstenasto i potpuno u zavisnosti od vremena i mesta.

Profimedia
 

Sa ovim je pokrenut novi ciklus pomračenja koji će se nastaviti do 2025. godine. Pomračenje Sunca i mlad Mesec u Ovnu aktiviraju kapiju ka novoj stvarnosti. Vrata će se otvoriti, donoseći nove mogućnosti i nove puteve. Neke od ovih prilika mogu biti iznenađenje, ali druge mogu biti stvari na kojima radimo već neko vreme.

Pomračenja povećavaju našu osetljivost, kreativnost i intuiciju. Pošto je energija Ovna takođe jaka, ovo je naša prilika da pronađemo hrabrost da ostvarimo neke važne stvari u našem životu. Dok energije pomračenja teku, koristite ih da postavite namere, vizuelizujete svoje želje, sagledate stvari na novi način i ostanete otvoreni za promene.

Kasnije istog dana Sunce ulazi u putenog Bika, otvarajući vrata jednomesečnog razdoblja pogodnog za opuštena druženja, uživanje u toplijem vremenu i povezivanje s prirodom. Već u petak 21. aprila počinje Merkurova retrogradacija u Biku. Ali nema potrebe za panikom!

Evo kako će ovo pomračenje uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Pomračenje Sunca može izazvati unutrašnju napetost i nervozu kod Ovna. Može se osećati nesigurno u svojim odlukama i delima, zato bi trebalo da obrati pažnju na svoja osećanja i potrebe.

Bik

Bikovi će osetiti pozitivne promene nakon pomračenja. Mogu dobiti novu perspektivu i motivaciju za svoje ciljeve. Takođe, ovo je dobar trenutak da se usredsredite na svoje finansije i materijalnu sigurnost.

Pixabay
 

Blizanci

Pomračenje Sunca može Blizancima doneti osećaj nelagode i zbunjenosti. Mogu se osećati razdvojeno od drugih i imati teškoće u komunikaciji. Trebalo bi da se usredsredite na svoje unutrašnje misli i potrebe.

Rak

Rakovi mogu osetiti emocionalnu nestabilnost nakon pomračenja. Mogu se osećati nesigurno u svojim odnosima i tražiti podršku od drugih. Važno je da obrate pažnju na svoje emocionalne potrebe i uspostave ravnotežu.

Lav

Lavovi će osetiti pozitivnu promenu. Mogu dobiti novu perspektivu i samopouzdanje za svoje projekte i ciljeve. Ovo je dobar trenutak da se usredsredite na svoje kreativne strane.

Devica

Device bi mogle da osete anksioznost i brigu nakon pomračenja Sunca. Mogu se osećati nesigurno u svojim odlukama i delima, stoga bi trebalo da obrate pažnju na svoje mentalno zdravlje i potrebe.

Vaga

Pomračenje Vagama može doneti novu perspektivu i unutrašnji mir. Mogu se usredsrediti na svoje odnose i partnerstva, kao i na ravnotežu u svom životu.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpioni će osetiti emocionalne promene nakon pomračenja Sunca. Mogu biti ranjivi ili osetljivi na određene situacije i ljude. Ovo je dobar trenutak da se usredsredite na svoje unutrašnje misli i emocije i da se suoče sa svojim strahovima.

Strelac

Mogli bi osetiti manjak motivacije. Takođe bi se mogli osećati umorno i izgubljeno. Važno je da se usredsrede na svoje ciljeve i pronađu nove načine kako da ostanu motivisani.

Jarac

Jarčevi će osetiti pozitivne promene. Mogu dobiti novu perspektivu i motivaciju za svoje ciljeve. Takođe, ovo je dobar trenutak da se usredsrede na svoju karijeru i postave nove ciljeve.

Vodolija

Vodolije će osetiti emocionalne promene nakon pomračenja. Mogu se osećati nesigurno u svojim odnosima i potrazi za smislom u životu. Važno je da se usredsrede na svoje unutrašnje misli i emocije i pronađu ravnotežu.

Ribe

Ribe će osetiti pozitivne promene nakon pomračenja Sunca. Mogu dobiti novu perspektivu i motivaciju za svoje ciljeve. Ovo je dobar trenutak da se usredsrede na svoje duhovne potrebe i pronađu unutrašnji mir.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike