Ovo su dva najsvadljivija znaka u horoskopu

29.09.2020

08:02 >> 07:30

0

Autor: 24sedam

Ovo su dva najsvadljivija znaka u horoskopu
Copyright Pixabay

Dok pojedinci hladne glave rešavaju probleme i razne situacije u svom životu, drugi eksplodiraju i pri samoj pomisli na komplikovan zadatak. Verovatno ste primetili da drugačije reagujete na određene situacije u odnosu na vašu okolinu. To nije slučajno. horoskopski znak ima dosta veze sa tim.

Ovo su najsvadljiviji među znakovima:

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna su uglavnom veoma temperamentne i teško kontrolišu tu svoju osobinu. Ovnovi su osobe koje neverovatnom brzinom – proključaju i imaju vrlo čvrste stavove. Oni ne znaju kako da govore tiho, bez da ih cela kuća (i komšiluk) čuje. Ako im nešto nije po volji, jasno će izraziti svoj stav. Ovnovi kao da nemaju vremena za ono izbroj do deset. Ovnovi su nezavisne ličnosti, vole da rizikuju, preduzimljivi su i često imaju ulogu vođe.

LAV

Osobe rođene u znaku Lava, karakterno su veoma sposobne, nezavisne, samostalne i samosvesne, i same sebi predstavljaju najbolji oslonac u životu, jer ne vole da budu potčinjene.  Ne vole, tačnije ne podnose nepravdu, ismevanje, omalovažavanje i slične stvari i zbog toga vrlo lako prelaze granicu koju zovemo strpljenje. Neće propustiti priliku da jasno stave do znanja svima oko sebe koga smatraju za osobu sa pogrešnim viđenjem i zašto. Braniće oštro svoj ponos i nikad neće napadati bez preke potrebe i dobrog razloga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pure Wow

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike