Sve su žene lepe, ali ove dame imaju magnetsku privlačnost: Pet najharizmatičnijih žena Zodijaka

05.04.2023

13:24

0

Autor: K. O.

Pred njima muškarci padaju na kolena

Sve su žene lepe, ali ove dame imaju magnetsku privlačnost: Pet najharizmatičnijih žena Zodijaka
Privlačna žena - Copyright Freepik

Često čujemo krilaticu da o ukusima ne treba raspravljati. I to je tačno jer svaka osoba je posebna - neka je fizički lepa, neku krasi pozitivna energija, a postoje i one koje harizma čini neodoljivima.

A prema astrolozima, postoje dame koje su rođenjem dobile magnetsku privlačnost. I one su rođene u ovih pet horoskopskih znakova.

Ovan

Dame u ovom znaku su sportske građe, deluju snažno, a imaju izražene crte lica. I to crte koje se teško zaboravljaju!

Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu ženu Ovna posebnih očiju ili savršenog stasa.

Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak. Takođe, često imaju svilenkastu kožu, pa će svaki dodir ove lepotice zauvek ostati duboko urezan u vašem sećanju!

One su zaista predivne i strastvene žene koje su – neodoljive!

Pexels
 

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Kada naiđete na damu čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta znajte da je u pitanju Lavica. Vole da se oblače moderno i da se ulepšavaju i one u tome istinski uživaju.

Možemo im pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da očaravaju muškarce.

I ovde nije reč o prosečnoj lepoti. Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute lepote njihov stil oblačenja i života skoro nikada nije kliše!

Škorpija

Čak i kada su mršave, žene Škorpije su prilično jake konstitucije. Najčešće imaju dobre noge, široka ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima koje krase ove dame.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Iako ne vole previše da se ulepšavaju, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome pogreše.

Freepik
 

Ako je ova žena bacila oko na vas, serviraće vam svoj otrov, a vi ćete ga sa slašću popiti!

Njihova lepota uvek je iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Srećan je čovek kojeg Škorpija zavoli iskreno.

Strelac

Dame u ovom znaku su najzgodnije u celom Zodijaku. Prosečne su visine, sportske građe, a isticanje im spada u prirdone talente.

Često imaju lepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali kada treba da se predstave u punom sjaju, uradiće to na pravi način i s odmerenom dozom lucidnosti.

Lako će vam ukrasti pažnju jer su uvek originalne u nastupu.

Kada su u provodu, odmah ćete ih zapaziti među gomilom lepotica jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osećaju, piše Atma.hr.

Unsplash
 

Vodolija

Za njih je najkraći opis - otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten.

Noge su im lepe, dok su im šake i stopala često manje. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lepe i meke, a krupne usne.

Ne pridaju preveliki značaj ulepšavanju i odeći jer one znaju da su najlepše kad su prirodne.

Kako su često prirodno obdarene ženskim atributima, lako ostavljaju be z daha suprotni pol.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike