Uradite ove rituale tokom mladog Meseca i ispuniće vam se sve želje

18.03.2023

15:23

0

Morate imati na umu da stvari morate želeti na određen način i na određenom mestu

Uradite ove rituale tokom mladog Meseca i ispuniće vam se sve želje
Mlad Mesec - Copyright Pixabay

S mladim Mesecom uhvatićemo pozitivnu vibraciju svemira ako prestanemo da brinemo o onome na šta ne možemo da utičemo i fokusiramo se na pozitivne misli.

Ni slučajno ne treba da odustanemo od ideja u koje verujemo, ali je važno i da se setimo da se želje koje sebi želimo ne moraju ostvarivati na način na koji smo mi to zamislili. Dakle, prepustimo životu da nam ukaže na smer u kome treba da se krećemo, i uspeh je zagarantovan.

Pexels
 

Kakve želje ispunjava mladi Mesec i na koji način?

Ne treba vam nikakav magični ritual kako bi vam mlad Mesec ispunio ono što želite, samo morate imati na umu da stvari morate želeti na određen način i na određenom mestu. Postoji par stvari koje ne smete želeti za vreme mladog Meseca jer je lako moguće da dobijete upravo suprotno. Za takve želje treba sačekati pun Mesec.

Sve želje koje se odnose na nove početke - na primer novi posao ili nova ljubav, treba da poželite upravo sada. Kada je mali Mesec, idealno je razdoblje da poželite i da od nečeg čega imate malo zaželite više - recimo, novca.

Pexels
 

Želje koje se ne ispunjavaju u toku mladog Meseca

Ukoliko imate problema sa viškom kilograma, ovo nikako nije period kada treba da želite da smršate, jer ćete najverovatnije dobiti suprotno, odnosno još par kilograma. Takve želje ostavite za pun Mesec. Takođe, ovo nije period kada treba da želite da se oslobodite negativne energije, već i za to bolje sačekajte pun Mesec.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike