Vreme je da sviju gnezdo: Ovi znaci Zodijaka ulaze u brak do kraja godine

17.03.2023

19:57

0

Tekuća godina donosi im pregršt ljubavne sreće

Vreme je da sviju gnezdo: Ovi znaci Zodijaka ulaze u brak do kraja godine
Venčanje - Copyright Freepik

Pojedini parovi odlučiće se na značajan korak u svojoj vezi, a zvezde će posebno biti naklonjene određenim horoskopskim znacima.

 
Pixabay

Bik

Ovaj zemljani znak voli stabilnost i sigurnost u vezi, pa ako je u vezi neko vreme, možda će biti sklon da zaprosi. Takođe, Bikovi su poznati po svojoj odlučnosti i tvrdoglavosti, pa neće odustati od svog cilja.

Pixabay
 

Rak

Romantični Rakovi imaju priliku da se vere ove godine. Veoma su emotivni i povezuju se sa svojim partnerom na dubokom nivou, što ih može motivisati da naprave korak napred u svojoj vezi.

Pixabay
 

Devica

Precizne i organizovane Device unapred i detaljno planiraju svoj predlog. Ako se osećaju sigurno i srećno u svojoj vezi, mogu doneti odluku da se vere kao logičan korak u vezi.

Pixabay
 

Vaga

Uravnoteženim i poštenim Vagama treba mnogo vremena da se odluče na prosidbu, ali kada se osećaju sigurno i srećno u svojoj vezi, mogu se odlučiti na taj korak.

Pixabay
 

Strelac

Avanturistički i slobodoumni Strelci će se veriti samo ako se osećaju srećno i stabilno u svojoj vezi. Poznati su po hrabrosti i spremnosti da rizikuju, pa neće oklevati u odluci.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike