Zvezde otkrivaju da li ste beznadežni romantičar

22.02.2023

19:32

0

Autor: 24sedam

Iza grube spoljašnosti jedan znak uvek sanjari o romantici

Zvezde otkrivaju da li ste beznadežni romantičar
Rođeni romantičari - Copyright Pixabay

Budući da su vodeni znakovi na glasu kao najemotivniji, možda biste pomislili da će sva tri biti na popisu najvećih romantičara, međutim, verovali ili ne, na ovom popisu našao se jedan neočekivani vatreni znak. Iako vatreni znakovi mogu skakati iz jedne avanture u drugu neverovatnom brzinom, taj znak je na glasu kao beznadežni romantičar.

Bik

Iza grube spoljašnosti i unutrašnjosti koja ne trpi igrice, Bik uvek sanjari o romantici. Ovo je horoskopski znak kojim vlada Venera - planeta ljubavi i lepote, što znači da Bika privlače sve lepše stvari u životu, a romantika je jedna od njih. Ako ste u vezi s Bikom, obasuće vas poklonima, ušuškati vas u udobnost svog doma i često će vas masirati da se potpuno oslobodite stresa. Ipak, nijedan znak nije senzualniji od Bika, piše StyleCaster.

Freepik
 

Lav

Možda niste očekivali Lava na popisu najromantičnijih znakova Zodijaka. Pod vladavinom Sunca, Lav najviše voli da obasipa osobu koju voli dobrom energijom i pozitivnim vibracijama. Bilo da vas hvale ili inspirišu da se izrazite, Lav će vas uvek podsticati da prigrlite svoju romantičnu stranu. Ako ste u vezi s Lavom, pripremite se na grandiozno iskazivanje privrženosti zbog kojeg će svi biti ljubomorni na vašu vezu.

Profimedia
 

Vaga

Vage najviše od svega vole proces udvaranja i zaljubljivanja dan po dan. Zapravo, ako su predugo same, počeće da se osećaju nervozno. Kada su na dejtu, one dominiraju odnosom jer niko ne razume pravila ljubavne igre bolje od njih. Pod vladavinom Venere, ovaj horoskopski znak teži iskricama koje vrcaju kada se dvoje ljudi neverovatno zaljubi jedno u drugo. Vage su prirodne kokete koje uvek imaju "malu crnu knjižicu", ali kad ste zaljubljene - stvarno su odane i privržene.

Freepik
 

Ribe

Nijedan horoskopski znak nije tako opsednut romantikom kao Ribe. Uostalom, Ribe su sinonim za maštanje i alternativnu stvarnost, a cela poenta romantike je učiniti život čarobnijim. Ako ste u vezi s Ribom, naviknite se na slatke romantične porukice, preduga maženja i razgovore o osećanjima. One se ne boje da povremeno odlutaju iz stvarnog sveta, a kada je Riba zaljubljena u vas, stvarnost vam se čini mnogo podnošljivijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike