Kako će Dan zaljubljenih uticati na svaki horoskopski znak?

14.02.2023

18:08

0

Autor: 24sedam

Astrologija igra značajnu ulogu u životima ljudi, a dan ljubavi nije izuzetak

Kako će Dan zaljubljenih uticati na svaki horoskopski znak?
Ljubavni horoskop - Copyright Freepik

Astrološki gledano, ovo je savršen dan da otvorite svoje srce i u potpunosti izrazite ono što je u njemu.

OVAN

Ovan, vatreni znak, doneće uzbuđenje i avanturu u ovaj poseban dan. Samci će verovatno upoznati nekoga novog i započeti novu vezu, dok oni u vezi mogu da očekuju zabavan i avanturistički izlazak.

BIK

Za Bika je ovo dan romantike i uživanja. Bikovi vole da se maze i obasipaju ljubavlju i poklonima, što Dan zaljubljenih čini savršenom prilikom za njih.

Pixabay
 

BLIZANCI

Blizanci će u ovaj dan uneti uzbuđenje i nova iskustva. Samci će verovatno upoznati nekog novog, dok oni u vezi mogu očekivati iznenađenje ili spontanu avanturu.

RAK

Za Rakove je 14. fenruar dan ljubavi i sentimentalnosti. Rakovi, poznati po svojoj emocionalnoj prirodi, ceniće priliku da izraze ljubav i naklonost svom partneru.

Profimedia
 

LAV

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaće u danu posvećenom pokazivanju svoje ljubavi i naklonosti.

DEVICA

Device će uneti  praktičnost i organizaciju i u dan. Device vole da planiraju i stvaraju smislenu i efikasnu proslavu ljubavi.

Pixabay
 

VAGA

Kao i obično i ovaj dan će u životu jedne Vage obilovati ravnotežom i harmonijom. Vage vole da stvore dan koji je jednak i pravedan za sve aktere, čineći Dan zaljubljenih savršenom prilikom za njih.

ŠKORPIJA

Škorpija će uneti intenzitet i strast u dan. Škorpije vole da izražavaju svoju ljubav na dubok i smislen način, a Dan zaljubljenih im pruža savršenu priliku.

Freepik
 

STRELAC

Strelac, vatreni znak, doneće avanturu i uzbuđenje u dan. Strelčevi vole da istražuju nova mesta i isprobavaju nove stvari, čineći Dan zaljubljenih savršenom prilikom za tako nešto.

JARAC

Za Jarčeve je današnji praznik ništa drugo nego dan praktičnosti i organizacije. Jarčevi vole da planiraju i stvaraju smislenu i efikasnu proslavu ljubavi.

Pexels
 

VODOLIJA

Vodolija, vazdušni znak, uneće kreativnost i individualnost u dan. Oni vole da se izražavaju na jedinstvene i nekonvencionalne načine, čineći Dan zaljubljenih savršenom prilikom za to.

RIBE

Za rođene u znaku Ribe Dan zajubljenih je ono što treba da bude, dan ljubavi i sentimentalnosti. Ribe su poznate po svojoj emocionalnoj prirodi i ceniće dan posvećen izražavanju ljubavi i naklonosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike