Astrolozi otkrivaju šta svaki horoskopski znak može da očekuje ovog Dana zaljubljenih

08.02.2023

12:08

0

Autor: A.G.

Ovo će biti vrlo intenzivan dan jer će se dogoditi konjukcija između Venere i Neptuna u Ribama

Astrolozi otkrivaju šta svaki horoskopski znak može da očekuje ovog Dana zaljubljenih
Kako ćete provesti Dan zaljubljenih - Copyright Pixabay

Kada se planeta ljubavi spoji sa planetom snova, Dan zaljubljenih će biti poput romantičnog filma.

Pojaviće se velika nada i mnogi će verovati da se sve ljubavne želje mogu ostvariti. Ovaj intuitivni tranzit mogao bi da zbliži srodne duše kroz ljubav i saosećanje.

Ovan

Vaši tajni obožavatelj možda će konačno priznati svoja osećanja s obzirom na Veneru i Neptun koji će stvoriti posebne romantične vibracije. Možda ćete zbog toga osećati da li vam vaš ljubavnik ili muž poklanja više pažnje nego inače. Iako se ne može znati u kom smeru će se razvijati ljubavni odnos, sigurno je da ćete zbog astroloških konstelacija imati veliku veru. Ako se osećate lepo onda će ovaj dan biti pravo vreme za izražavanje pravih emocija.

Bik

Dan zaljubljenih će za vas i vašeg voljenog ili voljenu biti vrlo romantičan i zbližiće vas. Prirodno ćete se uskladiti kada se slatka Venera spoji sa sanjivim Neptunom. Iz ove konjunkcije će se stvoriti ljubav i prijateljstvo i potpuno prihvatanje. Tokom dana ljubavi vaša želja za emocionalnom i seksualnom intimnošću će jačati pa ćete možda pustiti ljubavnika u svoj svet tajni. Sada je pravo vreme da upoznate svog ljubavnika, a osim toga vreme je za eksperimentisanja.

Profimedia
 

Blizanci

Kako vidite svoju ljubav u narednim godinama? Obično ne planirate previše život i živite u sadašnjem trenutku. Ali, kako Venera bude bila u konjunkciji s Neptunom za vreme dana zaljubljenih više ćete sanjariti o braku, predanosti i sličnim stvarima. Ova čarobna konjunkcija pokrenuće vas da budete hirovitiji u ljubavi odnosno poželećete da stvorite nove stvari sa srodnom dušom.

Rak

S obzirom na to da će slatka Venera biti u konjunkciji s magičnim Neptunom pravo je vreme da razmislite šta vam je važno u ljubavi. Ljubav nije uvek jednostavna, ali ova konjunkcija će vas intuitivno podsetiti da imate romantično srce i da je vreme da vratite veru u ljubav. Doživećete čarobne trenutke ako budete gledali na pravu stranu. S obzirom na to da Mesec obasjava poslovni sektor možete se dobro provesti i s najboljim kolegom ili koleginicom na poslu.

Freepik
 

Lav

Ovaj Dan zaljubljenih može biti jako poseban i intiman. Vrlo prirodno ćete deliti svoje telo, um i dušu s voljenom osobom jer ćete osećati puno ljubavi. Venera u konjukciji s intuitivnim Neptunom na vas će uticati posebno, a kako će rasti tokom dana poželećete da vaša ljubav bude transcendentalna. Više nego ikad pre poželećete da odete u dubine, da vaša ljubav bude fizička i vrlo strastvena, čak i pomalo zločesta. Najbolje bi bilo da ovaj Dan zaljubljenih provede u krevetu jer je seks jedan od načina na koji možete pokazati svoju ljubav.

Devica

Kakvu ljubav želite i koliko posvećenosti? Ovo pitanje će se pojaviti u vašem životu kada se Venera spoji s maštovitim Neptunom. Bez obzira da li ste u vezi ili slobodni, ova konjunkcija će otvoriti sve mogućnosti u vašem životu. Otpustite sve i probajte da vizuelizujete ono što želite u svojoj budućnosti i nemojte se iznenaditi kada vaši snovi počnu da se ostvaruju. Možda je najbolje da sa voljenom osobom svoju ljubav proslavite kod kuće uz večeru i sveće, a nakon večere uživajte u intimnosti.

Freepik
 

Vaga

Vreme je da se izložite ljubavi, a ovaj dan će biti posebno čaroban jer je romantična Venera u harmoniji s Neptunom. Romantične vibracije će biti jako pojačane. Ljubav će biti svuda oko vas pa joj dopustite da vas inspiriše i pronađite veru u ljubav. Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, hrabri Mesec u Strelcu uticaće na vas da progovorite. Stoga možete očekivati da udete hrabriji jer će Mesec osvetliti vaše komunikacijske veštine i omogućiti vam da kažete šta vam je na umu i srcu. Iako će neki razgovori biti jednostavni moglo bi dovesti do velike predanosti. Nemojte se bojati da kažete što sve osećate, bez obzira da li se radi o simpatiji ili partneru.

Škorpion

Vaš znak je jedan od najsrećnijih i biće pod uticajem konjukcije između romantične Venere i sanjivog Neptuna. Više ćete slušati svoje srce. Iznenadite svoju srodnu dušu i pripremite čarobni dan. Šampanjac, omiljeni film, jelo - sve što volite može biti deo tog čarobnog dana. Topli Mesec u Strelcu biće podsetnik da treba da verujete u ljubav i da se otvorite svom voljenom, iako bi to moglo biti zastrašujuće. Razgovarajte o stvarima koje će ojačati vašu vezu i nećete zažaliti.

Pexels
 

Strelac

Dan zaljubljenih je najbolje proslaviti kod kuće. Očekujte miran dan iako inače volite da budete u pokretu. Sa voljenom osobom možete uživati u laganom, odnosno intimnom danu. Ovo bi moglo biti savršeno vreme da se prisetite šta želite da ostvarite sa svojim partnerom. Ovaj dan ljubavi treba iskoristiti i za strast, možda čak i entuzijastične razgovore. Možda ćete čak razgovarati o deci budući da je Mesec u trigonu s veselim Jupiterom u Ovnu.

Jarac

Nekome se jako sviđate, a čak će se i stoički zemljani znak otopiti kada se Venera spoji sa slatkorečivom Ribom. Ova konjukcija će ublažiti vašu strogoću i bićete ranjivi u razgovoru s nekim ko vam se sviđa. Ako želite da budete jako slatki možete napisati pesmu i pokloniti je svojoj simpatiji ili partneru. Možda ćete učiniti nešto posebno rizično ovog 14. februara i potpuno izaći iz zone komfora.

Pexels
 

Vodolija

Vreme je da od prijatelja postanete ljubavnici. Možda se bojite da će vaša ljubav biti odbijena, ali dan zaljubljenih je dan kada treba rizikovati jer će Venera biti u konjukciji s Neptunom. Ovo će pojačati vašu sigurnost. Učinite nešto potpuno drugačije dok je Mesec u avanturističkom Strelcu. Sada vam je potrebna takva hrabrost, ali je važno da izbegnete neorganizovanost ili teškoću. Najbolji način da izađete iz svoje prijateljske zone je da budete prirodni, prenosi zena.rtl.hr.

Ribe

Vreme je da svetu objavite šta se događa u vašem ljubavnom životu. Svi će gledati u vas jer će vaša pozitivnost biti jače izražena kada se Venera spoji s Neptunom u vašem znaku. S obzirom na to da će Mesec biti u živahnom Strelcu ovaj dan će za vas biti poseban. Ako ste u ljubavnoj vezi vreme je da svoju priču objavite svetu. Ako ste slobodni onda se prijavite na neku aplikaciju za traženje partnera. Bez obzira u kojoj ste fazi u životu vrlo je važno da iskoristite dobro astološko vreme jer bi mogla nekoga privući.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike