Svanuće im ispred očiju: Ova 3 znaka Zodijaka očekuje boljitak na svim poljima

12.01.2023

18:20

0

Autor: 24sedam

Retrrogradni hod Marsa koji je trajao do danas , mnogima je doneo svađe i sukobe

Svanuće im ispred očiju: Ova 3 znaka Zodijaka  očekuje boljitak na svim poljima
Radost - Copyright Pixabay

Mars je ušao u Blizance još 20. avgusta prošle godine i tamo će ostati sve do 25. marta 2023. Nije uobičajeno da jedna planeta provede toliko vremena u jednom znaku, a to se trenutno dešava zbog retrogradnog hoda Marsa, koji će trajati do danas. Takvo kretanje je mnogima donelo svađu i probleme u komunikaciji.Ako vam nedostaje optimizma i volje, sigurno ste rođeni u nekom od ova tri znaka.

Od danas konačno ćete osetiti boljitak, motivaciju i neku novu, poletnu energiju. Tri znaka će osetiti najveće olakšanje:

Pixabay
 

Blizanci

Retrogradni Mars je u vašem znaku i sigurno je imao najveći uticaj na vas. Vrlo moguće da ste se osećali da ne možete da predahnete, upadali u konflikte, bili nervozni i pesimistični.

Kada Mars prestane sa svojim retrogradnim hodom, počećete da ostvarujete sve ono što želite. Nazdravite, pred vama su novi počeci!

Pixabay
 

Devica

Mnoge Device nisu uspele da ostvare ciljeve tokom proteklih nekoliko meseci. Odlučile su da pojačaju stepen odgovornosti, ali ih je stres nadvladao.

Direktan hod Marsa doneće olakšanje i učiniće da postavite nove, dugoročne ciljeve. Ostvarićete ih sa lakoćom, zato se radujte novoj energiji!

Pixabay
 

Ribe

Retrogradni Mars je u Ribama probudio mnoge emocije. Falila im je podrška bliskih ljudi, a velika je verovatnoća da su ih iscrpeli i porodični problemi.

Sada ćete konačno osetiti ko je uz vas i ko vam pruža vetar u leđa. Spremite se za nove poduhvate i izazove.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike