Zvezde se rađaju u znaku Strelca

08.10.2020

15:00 >> 10:24

0

Svaka peta zvezda rođena je između 22. novembra i 21. decembra

Zvezde se rađaju u znaku Strelca
Copyright Pixabay

Britni Spirs, Kristina Agilera i Skarlet Johanson, pored toga što su lepe i plave, imaju još nešto zajedničko. Sve tri su rođene u znaku Strelca i sve su uspešne u šou-biznisu.

Analizirajući horoskope 100 poznatih ličnosti iz prošlosti i sadašnjosti, stručnjaci su zaključili da su oni proboj napravili u mladosti. Na drugom mestu našlj su se Device, Rakovi, Vage i Vodolije. Astrolozi kažu da to nije slučajno. Znakom Strelca vlada Jupiter, planeta nade, i rođene u ovom znaku krasi veliko samopouzdanje. Oni često ne razumeju reč „nemoguće“.

Pixabay

Istraživanje, koje je pre desetak godina sproveo TV kanal Kartun netvork, otkrilo je da se Device mogu pohvaliti najpoznatijom postavom dečjih zvezda svih vremena – pevač Majkl Džekson, zvezda filma „Sam u kući“ Makoli Kalkin, kao i decom koja su glumila u filmu „Hari Poter“ – Rupert Grint i Tom Felton.

Najmanje dece zvezda rođeno je u znaku Bika. A među njima je Dženet Džekson, članica grupe „Džekson 5” i „Širli Templ”, koja je svoj prvi film snimila sa osam godina i koja je tokom tridesetih godina prošlog veka bila glumica sa najvećom zaradom u Americi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike