Bliži nam se poslednji retrogradni Merkur u godini: Problemi u komunikaciji, stresovi, poruke i pozivi koji kasne, i to nije sve

01.12.2022

16:06

0

Kombinacija retrogradnog Marsa i Merkura biće pravi izazov za bilo kakve odluke i racionalne poteze

Bliži nam se poslednji retrogradni Merkur u godini: Problemi u komunikaciji, stresovi, poruke i pozivi koji kasne, i to nije sve
Poslednji retrogradni Merkur u godini - Copyright Profimedia

Prvu nedelju decembra označiće odlazak retrogradnog Neptuna. Stoga, tokom ovog perioda vredi biti na oprezu, treba razumeti da postoji to nešto što će uticati na vas duboko iznutra.

Strahovi, neizvesnost i veliki stres su posledica ovih promena. Doći će do pada koncentracije, a greške će se dešavati zbog previda. Tome i te kako doprinosi i retrogradni Merkur u složenoj konjukciji koji počinje 29. decembra i trajaće do 18. januara 2023.

Profimedia
 

Do 10. decembra retrogradni Mars dolazi u opoziciju sa Suncem, što dovodi do sukoba između ljudi. Velika netrpeljivost će biti u vazduhu. Energija se koristi pogrešno.

15. decembra retrogradni Mars pravi kvadrat prema Mesecu u Devici, što znači da je bolje ne planirati popravku u kući, ozbiljnu kupovinu, duga putovanja i finansijske transakcije. Agresija i anksioznost mogu se pojaviti iz čista mira.

Od sredine decembra stvari će krenuti na bolje, a unutrašnji pritisak će popustiti. Misli će biti lakše i jasnije.

Profimedia
 

Moćni dani za želje

Prelaz između 21. i 22. decembra se smatra danom zimske solsticije, što znači da je vreme za ostvarenje želja. Takođe je 23. decembar vreme mladog meseca, a to znači da kroz glavu treba da vam prolazi sve ono što biste voleli da vam se desi.

Od sredine decembra, tačnije od 26. decembra možete slobodno da pravite planove, jer će tada retrogradni Merkur biti već oslabljen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: novi.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike