Večeras pogledajte u nebo i zamislite želju! Neka 17. novembar bude vaš zvezdani trenutak

17.11.2022

15:04

0

Astrolozi smatraju da ovaj dan treba da posvetite sebi, da mislite na svoje želje i potrebe

Večeras pogledajte u nebo i zamislite želju! Neka 17. novembar bude vaš zvezdani trenutak
Astro-putovanje - Copyright Profimedia

Period meteorskih kiša, odnosno kiša zvezda padalica, uvek predstavlja romantičan i magičan trenutak, idealan period za vizualizaciju i manifestaciju snova.

Ovaj meteorski pljusak događa se od 3. novembra do 3. decembra, ali će na vrhuncu biti danas, 17. novembra, kada se najviše povećavaju šanse da ugledate zvezdu padalicu.

Dani kiše meteora prema mišljenju astrologa uglavnom imaju pojačanu pozitivnu energiju, pa se 17. može smatrati za jedan od povoljnijih dana u novembru mesecu. Mnogo toga što ste planirali da uradite najverovatnije će se ostvariti.

Foto: Profimedia
Zvezde

Iako leonidi „padaju“ u manjem broju nego druge zvezde padalice, oni imaju veliku svetlost. Njihov sjaj se objašnjava izuzetno velikom brzinom strujanja. Zato se zagledajte u nebo i pokušajte da primetite svoju srećnu zvezdu.

Astrolozi smatraju da će ovaj 17. novembar biti prilično važan dan sa energetske tačke gledišta. Prvo, Merkur danas prelazi u znak Strelca. Drugo, Mesec je u povoljnoj fazi, a treći razlog za dobre vibracije jesu meteorske kiše Leonida.

Astrolozi smatraju da je povoljno ovaj dan da posvetite sebi, da mislite na svoje želje i potrebe. Dan je savršen i za akciju, rad, angažovanje na više polja. Ne odlažite stvari za kasnije, jer je energija sjajna da zavšite započnete projekte, možda čak i neke zadatke koje već dugo vremena ostavljate po strani.

Profimedia
Zvezde

Tokom posmatranja neba možete izgovarati svoje namere, vizualizovati svoje želje kao da su već ispunjene i maštati o njima. Kada ugledate zvezdu padalicu, zatvorite oči i zamislite svoju najiskreniju želju – ne zaboravite da se želje ispunjavaju samo onima koji veruju da je ispunjenje zaista moguće.

Večeras nas očekuje kiša metaora Leonida koja 17. novembra dobija svoj vrhunac. Nemojte očekivati spektakl i da ćete sigurno videti zvezdu padalicu jer je Mesec u fazi rasta i osvetleće nebo, pa će vidljivost biti smanjena. Ipak, ne treba odustajati, jer ako budemo imali sreće, možemo videti našu zvezdu padalicu.

Profimedia/James Bell/Alamy Live News
Zvezde

Najidealnije mesto na kojem možete posmatrati zvezde padalice je prirodna sredina, sa manje zagađenja, kao i tamna mesta na kojim nema previše ulične rasvete. Najbolje vreme za posmatranje je posle ponoći, ali možete posmatrati nebo i zvezde i ranije.

Čak iako ne vidite zvezde padalice, njihova energija je prisutna i možete nastaviti da vizualizujete, manifestujete, meditirate i aktivirate pozitivnu energiju. Večeras se posvetite sebi, svom unutrašnjem biću i željama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike