Ovi znaci Zodijaka uvek izaberu pogrešnog partnera

08.11.2022

18:28

0

Autor: 24sedam

Biraju srcem, a kad uključe racio bude kasno

Ovi znaci Zodijaka uvek izaberu pogrešnog partnera
Par razgovara - Copyright Pixabay

Iako im pamet govori jedno, oni slušaju srce i obično bude kasno kada žele i pamet da poslušaju. Međutim, to nije ništa neobično, jer svi smo mi u životu grešili i donosili pogrešne odluke kada je ljubav u pitanju. Vrlo često se desi da nas srce zavara i da zalupa ubrzano za nekom pogrešnom osobom.

Naravno, kad tad se desi da se dozovemo pameti i da nam to samo bude još jedno loše iskustvo. Pogrešnog partnera možemo izabrati i onda kada ga previše idealizujemo ili kada nas vode neki niski porivi. Postoje horoskopski znaci koji baš prednjače u izboru pogrešnog partnera. 

Pixabay
 

Ovan

Ovan je impulsivan. To je znak koji uvek reaguje na prvu loptu. Tako je i u ljubavi. On kada oseti jaku privlačnost prema nekoj osobi ništa mu drugo nije bitno! Praktični deo ličnosti, emotivni sklop kao i odnos prema partneru, Ovan jednostavno ne vidi. Ako i primeti, sve to gura pod tepih i vodi se „životinjskim“ instiktom, što se na duge staze uvek pokaže kao pogrešan izbor partnera. Za trajanje u dvoje ipak je potrebno malo više.

Pixabay
 

Ribe

Riba je veliki sanjar i uvek sve vide kroz ružičaste naočare. Partnera osećaju na duhovno emotivnom nivou. Tada su nepogrešive, ali realnu sliku partnera zaista ne vide. One žive u svom iskonstruisanom svetu mašte a partnera uklapaju samo u deliće gde njima odgovara. Kada se desi buđenje ono je bolno i jako. Tada skidaju naočare i shvataju da njihova slagalica ima puno nedostataka. Tada se povlače u sebe i opet odlutaju u neki svoj svet.

Pixabay
 

Devica

Za razliku od Ovna i Ribe, Devica donosi racionalne odluke kada je ljubav u pitanju. Emocija gotovo da nema. Takvim pristupom Devica odabere odgovarajućeg partnera kada je upitanju praktični deo života, ali vremenom počinje da fali emotivna spona koja povezuje dva partnera. Tada se Devica budi i shvata svoju grešku. Često i tada pristupa racionalnom rešavanju problema što opet vodi u istu grešku, jer ne uključije ljubav i emotivnu intuiciju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike