Mars u Škorpiji zakomplikovaće život vodenim znacima Zodijaka

04.11.2022

18:20

0

Autor: 24sedam

Budite oprezni šta i koliko obećavate

Mars u Škorpiji zakomplikovaće život vodenim znacima Zodijaka
Svađa - Copyright Profimedia

Mars u Škorpiji ima neverovatno jak uticaj na sve znake Zodijaka! Mars u Škorpiji uopšte nije dobitna kombinacija, jer mnogi nisu avanturističnog duha pa da ovaj položaj iznesu, jer je prilično izazovan pošto budi razne emocije poput agresivnosti, nestrljivosti.

Budite oprezni šta i koliko obećavate Marsu u Škorpiji, jer ako ne održite obećanje – prekrižiće vas. Ukoliko ga izneverite – precrtaće vas sa lica zemlje, a ako ga budete vređali, onda zaista ne znate s kim imate posla, jer ste opet dobili opasnog neprijatelja do kraja života. Mislićete da je nestao i da ga nema, ali Mars u Škorpiji čeka strpljivo i u potaji da bi vam se osvetio i vratio „milo za drago“.

Narednih meseci Mars će boraviti u znaku Škorpijie i zato budite oprezni šta i koliko ćete čačkati, a ako ste mu se još ranije zamerili, onda je ovo čas kada stupa u osvetničku akciju. Podržavaće vas, bodriti i pomagati, međutim, ako vas ne voli – sklonite mu se sa očiju.

Najviše razloga za brigu imaju 3 vodena znaka.

Pixabay
 

Rak

Mars u Škorpiji za Rakove donosi dosta tuge i bola. U ovom periodu ćete mnogo razmišljati o svom ljubavnom životu i veliki deo planova koje ste imali na umu da ostvarite nećete ispuniti. Sve će biti u suprotnosti, kada nešto budete želeli nećete to dobiti, a kada se nečemu budete opirali – stizaće u vaš život.  Savet je da vreme sa svojim izabranicima odložite za neke druge dane, jer vam ovo nije pogodan period.

Pixabay
 

Škorpija

Ovaj tranzit možete da iskoristitre u svoju korist, ali će vam se to izmaći jer vam nestripljivost i agresivnost „preuzeti“ ličnost. Želite da vaša veza bude turbulentna zbog ovakvog naleta emocija, pošto biste da preuzmete potpunu kontrolu, ali ipak ovaj period nije povoljan za takvu vrstu ponašanja. Tako da pazite da vaša agresivnost ne dođe u prvi plan, što može odbiti vašeg partnera.

Pixabay
 

Ribe

Nažalost, Ribe uvek izvuku deblji kraj. One su nežne, romantične, žele finu večeru sa svojim partnerom, ali jednostavno ovo nije pogodan period za vas. Mars U Škorpiji će vam samo „služiti“ ukoliko ste raspoloženi za neku vrstu rasprave. Tako da obratite pažnju na taj deo vaše ličnosti i na vreme identifikujte kada se tako ponašate.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike