Nedeljni horoskop: Sreća se osmehuje Strelcima, Rakovima i Ribama

14.10.2020

12:30 >> 07:59

0

Autor: S.K.

Lavove će mučiti zglobovi, a Škorpije bi trebalo da vežbaju jogu

Nedeljni horoskop: Sreća se osmehuje Strelcima, Rakovima i Ribama
Copyright Pixabay

Ovna očekuju dani tokom kojih moraju da kontrolišu situaciju jer će često biti u prilici da reaguju kako ne treba. Dobiće pohvale sa raznih strana ali zbog toga ne bi trebalo da polete u nebesa. Biće dobro da se posvete sportu i uživaju u životu.

Bik prolazi kroz iskušenja, tajnu ljubavnu vezu ili samo gaji naklonost prema nekome, što nije baš karakteristično za ovaj znak. Na profesionalnom planu se ukazuju nove prilike koje će ih povezati sa ljudima iz struke iz drugih zemalja. Zbog svega toga poželjno je da čuvaju energiju.

Blizanci tokom ove nedelje treba da se oslone na iskrene prijatelje koji će im pomoći da savladaju prepreke u privatnom životu. Očekuje ih krupniji materijalni dobitak ali treba da nagrade i druge oko sebe.

Raku se smeši dobra ljubavna prilika u kojoj će uživati. Krajem nedelje Rakovi će imati puno posla, očekuju ih krupni veliki poslovni potezi. Neki će otići na odmor a neki će raditi od kuće. Sve u svemu, Rakovi bi trebalo da svakog dana odvoje malo vremena za sebe.

Lavovi treba da se doteraju i izađu među ljude kako se ne bi preterano osvrtali na ljubavne probleme. Trenutno ih najviše interesuje stabilnost na poslu. Problem će im praviti zglobovi i kosti.

Profimedia

Device bi morale da obuzdaju svoj kritičarski duh jer i drugi mogu kritikovati njih a rezultat toga biće svađa. Device koje rade sa publikom, sportistima i mladima, dobiće odličnu priliku da zablistaju na poslovnom planu. Zbog toga će ih mučiti nesanica.

Vagu nervira monotonost u vezi i na ljubavnom planu koju razbija sitnim svađama i provokacija a za tim zaista nema potrebe. Ove nedelje napravićete veliki korak na poslovnom planu i trud će  se isplatiti. Ipak, neophodan je svakodnevni odmor.

Škorpiju iznenađuje ljubav kojoj se nije nadala, sve joj je pomalo neobično ali će se brzo prilagoditi. Ove nedelje Škorpijama su finansije u prvom planu i planovi kako da ih poboljšaju. Duši i telu prijaće joga.

Strelac će ove nedelje biti dobro raspoložen i uživaće u društvu prijatelja ili voljene osobe. Zato će posao pasti u drugi plan, sve će raditi rutinski. Najviše će im prijati odlazak u prirodu.

Jarac je zapostavio voljenu osobu jer misli o svemu drugom osim o porodici. Razlog tome je što ga brinu promene na poslu. Važno je da u ovom periodu ostanu dosledni i da imaju jasan plan i da budu koperativni.

Vodolijama je najvažnije da se u ovom periodu primire i da se prilagode novonastaloj situaciji. Posla će imati preko glave, povećavaće im se odgovornost ali i kontrole pa će im dobar i kvalitetan san biti neophodan.

Riba će otključati vrata nečijeg srca i osećaće se kao da tu najzad pripadaju. Ovo je period kada bi Ribe trebalo da se povuku i naprave dugoročno plan za budućnost. Biće tu dosta zanimljivih ideja a neke će se javljati i u snu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: vecernji.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike