Ova 3 znaka Zodijaka do 21. novembra očekuje veliki dobitak, ali i raskid

02.11.2022

18:20

0

Autor: 24sedam

Period Škorpije iz korena može sve promeniti

Ova 3 znaka Zodijaka do 21. novembra očekuje veliki dobitak, ali i raskid
Bogatstvo - Copyright Pixabay

Mars ušao u retrogradni hod i osvetljava naše najdublje i najmračnije želje. Možda ćemo odlučiti da promenimo životni put ili preispitamo svoje lične ciljeve.

Pixabay
 

Ovan

Za rođene u ovom znaku nedelja pred nama će biti prilično burna. Zauzetim Ovnovima veza je „na staklenom nogama“ zbog napetih odnosa. Slobodni bi mogli da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko posla. Period je pun neočekivanih susreta, ali ne i naročito prijatnih.

Pixabay
 

Device

Device mogu osećati napete i loše uticaje na svoj ljubavni život, neke može mučiti ljubomora i posesivnost, pa u vezi može doći do razmirica, a ukoliko se ne reše, čak i do raskida.

Ko nema sreće u ljubavi ima u parama, a Device to sada i dokazuju. Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju finansijski uspeh. Ako ste razmišljali da potražite povišicu, igrate igre na sreću ili promenite posao, sada je trenutak za svaki korak koji ima materijalnu dobit kao nagradu.

Pixabay
 

Škorpija

Budući da je ovo vaša sezona, Škorpije će najsnažnije sijati i osetiti svu moć Sunca u Škorpiji. Očekujte da ćete uspostaviti balans na mnogim poljima, naročito nakon što prođu mlad mesec i pomračenje Sunca, a energije će se pravilno rasporediti i omogućiti vam opšti procvat. Sada je trenutak kada ne smete da propustite nijednu od mogućnosti koja vam se otvori.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike