Spremite se! Dva pomračenja i vladavina Škorpiona najavljuju burne promene

24.10.2022

08:04

0

U narednih mesec dana očekujte buru na polju ljubavi i finansija

Spremite se! Dva pomračenja i vladavina Škorpiona najavljuju burne promene
Škorpija - Copyright Pixabay

Početak vladavine Škorpiona 23. oktobra obeležiće ulazak Sunca i Venere u taj znak, pa samim tim možemo u narednih mesec dana očekivati ozbijne promene i nova iskustva na polju ljubavi i finansija.

Škorpion je u astrologiji simbol smrti, preporoda, seksualnosti, strasti, završetka, destrukcije, ali i snažnog nagona prema samoobnavljanju, kao i isceljenju. I upravo u ovom delu godine pozvani smo da pređemo prag i uđemo u nepoznato, istražimo i preispitamo duboke emocionalne procese, suočimo se sa strahovima, otkrijemo istinu, uđemo u skrivene delove sebe. Idealno vreme za fizičko, emocionalno i duhovno isceljenje.

Pixabay
 

Sve što je negativno, više nam ne služi i nema svrhu u našem životu sada privodimo kraju. Može biti reč o poslu, o jednom odnosu, o nekoj našoj navici ili štetnom obrascu ponašanja. Odvažno kako samo Škorpion to zna, recite 'ne' svemu onome što vas ne podržava i krade vam energiju.

U ljubavi ovo je vreme vrlo strastvenih odnosa, tajnih veza, ljubavnih trouglova. Sve samo da nije obično i dosadno. Skloniji smo da ulećemo u komplikovane odnose, kao da nam je ta vrsta uzbuđenja potrebna. Odnosi ulaze u fazu revizije, pokazuju se slabe strane koje je potrebno osnažiti.

U vreme vladavine Škorpiona češće se susrećemo s ljubomorom, opsesijom, kontrolom kao negativnim aspektia ljubavnog života. Moguće je da se loši odnosi prekinu.

Pixabay
 

Kad su posredi finansije mnogi će srediti pitanja vezana uz imovinu, poreze, nasledstvo, nove investicije, ušteđevinu.

Pred nama su dva pomračenja u kratkom periodu

Samo par dana nakon početka vladavine ovog znaka, doći će do pomračenja Sunca u Škorpionu (25.10). Ova pojava na nebu najavljuje jedan završetak ili bar njegovu najavu koja će se sprovesti u narednim nedeljama ili najkasnije do početka leta.

30. oktobra Mars kreće retrogradno sve do 12. januara sledeće godine. Iskorak napred praćen je preprekama koje nas zaustavljaju i usporavaju. Nekad će to biti spoljne okolnosti, kao da trenutno nije moguće sprovesti plan do kraja, ali nekad će biti reč i našim unutrašnjim procesima koji će stvarati sumnju i nesigurnost zbog koje nismo spremni da se upustimo u nepoznato i krenuti napred.

Pixabay
 

Ovo je razdoblje u kome treba da naučimo da živimo u skladu sa sobom, ali i u harmoniji s okolnostima. Ne ljutite se na ono što ne možete promeniti, prihvatite to i pokušajte shvatiti da i u tome ima mnogo dobra. Budite strpljivi, pažljiviji u saobraćaju, kao i u komunikaciji i u rukovanju s mobilnim, dokumentima, ključevima.

8. novembra očekuje nas još jedno pomračenje. Reč je o eklipsi Meseca u znaku Bika koja najavljuje značajne promene na polju finansija, vlasništva, imovine. Prošlost nas sustiže i prvo moramo rešiti zaostalo i nedovršeno, kako bi mogli dalje. Moguće je i da ovo pomračenje dovede u pitanje dalju egzistenciju nekih odnosa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike