Ne znaju kad je dosta! Ovi znaci Zodijaka su skloni prejedanju

22.09.2022

11:06

0

Autor: 24sedam

Hrana je njihov pouzdan prijatelj

Ne znaju kad je dosta! Ovi znaci Zodijaka su skloni prejedanju
Ilustracija - Copyright Unsplash

Škorpion

Kada imaju potrebu za kontrolom, Škorpioni su skloni prejedanju. Ne vole ljude, niti vole da se stvari ne razvijaju kako su zamislili, ali žive u svetu u kojem se čini da vladaju i ljudi i neslaganje, bar po njihovoj meri. To ih često šalje u začarani krug prejedanja i preteranog uživanja.

Vodoliija

Kada jedu, Vodolije čine to kao pobunu. Ako ih neko u njihovom životu želi videti mršave, oni će jesti iz inata. Jedu da povrede druge jer ih ne zanimaju njihova mišljenja.

Profimedia
 

Blizanci

Prejedaju se jer ne znaju šta će sa sobom. Hrana je uvek tu i nikad ne zanoveta, kao neki pojedinci koji im nikad ne pomognu ili im ne zadaju ništa osim bola. Hrana je Blizancima pouzdan prijatelj i vole da provode mnogo vremena sa tim dobrim starim prijateljem.

Profimedia
 

Vaga

Vage imaju tendenciju da se prejedaju kada im je dosadno, što ih još više deprimira i tera da još više jedu. Vage to čine potpuno bez mere i kontrole. Dijete im nisu privlačne, ali taština jest, tako da su uvek u sukobu sa svojim izborima. A kada su u svađi to ih posebno tera na prejedanje.

Pexels
 

Devica

Kad bi svet jednostavno mogao funkcionisati prema pravilima ovog horoskopskog znaka, onda bi sve bilo dobro, međutim, kako ništa ne funkcioniše prema njihovim standardima, a kada pritisak postane prejak, utehu pronalaze u hrani. I to ne bilo kojoj, već se i tu okreću detaljima. Perfekcionisti su te tako i hrana mora zadovoljiti određene standarde.

Profimedia
 

Ribe

Ribe vole da se prejedaju i čine to sa velikom radošću. Kod njih nema osvetoljubivog jedenja ili nabijanja emocija. Vrlo su slobodni sa svojim osećajima, tako da tu nema prepreka. Ono što jednostavno vole je - jesti, jesti, jesti - dok ne "puknu", jer tu su da ugode svom apetitu, piše YourTango.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike