Horoskopski znakovi koji ne obraćaju dovoljno pažnje na svoje partnere

18.09.2022

17:05

0

Od Vodolije do Lava, ovo su horoskopski znaci koji nikada ne obraćaju dovoljno pažnje na svoje supružnike ili partnere

Horoskopski znakovi koji ne obraćaju dovoljno pažnje na svoje partnere
man-gd3cbc39c1_1280 - Copyright Pixabay

I dok jedni vole da provode vreme sa prijateljima, ali i posvećivati vreme i svom partneru, drugi rade upravo suprotno, ignorišu svoje partnere i više vremena provode s drugima, samo da ne moraju biti sa svojim partnerom.

Vodolija

Većinu vremena Vodolija je u potrazi za profesionalnim uspehom. U slobodno vreme ovaj horoskopski znak ima malo vremena za svoju suprugu jer vrlo malo vremena provodi kod kuće, dok većinu vremena provodi napolju. Bilo da se druže s kolegama sa posla ili sa prijateljima, osobe rođene u ovom znaku sklone su da ignorišu svog životnog partnera i provoditi vreme sa njim samo kada dođe vreme za spavanje.

Profimedia
 

Lav

Lavovima je potreban visok nivo društvene interakcije kako bi funkcionisali svaki dan. Oni takođe stalno žude za potvrdom drugih zbog čega članove porodice uzimaju zdravo za gotovo i provode vreme sa drugima dok ignorišu svoje partnere. Ovo baš i neće funkcionisati kod većine horoskopskih znakova, međutim, vazdušni i vatreni znakovi će verovatnije obožavati da budu u ovakvoj vezi sa više zdravog osećaja za prostor.

Profimedia
 

Jarac

Ovaj horoskopski znak je izrazito društven i uživa u svojoj slobodi. Bilo da provodi nekoliko sati igrajući igrice na računaru ili družeći se s prijateljima i pijući kafu, Jarac ceni svoj prostor i svoju slobodu. Neki od njih obično izbegavaju aktivnosti kao što su romantične večere sa suprugom jer bi radije popili piće sa svojim prijateljima. To može biti štetno za suprugu koja se može osećati zapostavljeno i žudeti za njegovom pažnjom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: zena.rtl.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike