Za ove znake Zodijaka avgust donosi velika iznenađenja: Neki će morati da donesu važne odluke

05.08.2022 | 15:24

Autor: 24sedam

Uzimajući to u obzir, ne zaboravite da je Devica iscelitelj Zodijaka, tako da morate uravnotežiti produktivnost sa odmorom

Copyright Pexels

Ovo je Mesec snažne energije, jer se na početku avgusta akciona planeta Mars susreće sa Uranom i Severnim čvorom, koji nije bio precizan od proleća 2007.godine. Ovaj tranzit je toliko koristan za razgovore da je kao suprotnost retrogradnom Merkuru – odlično vreme za teške razgovore i potpisivanje ugovora.

11.avgust – ova noć donosi pun Mesec u buntovnoj Vodoliji

Čuvajte se svađa tokom ove lunacije, iako bi uticaj Vodolije bio orijentisan na zajednicu, porodicu ipak neke teške teme ostavite za drugo vreme. Iste noći,romantična planeta Venera ulazi u smelog Lava, budeći u nama da se osećamo uzbuđeno, željno slanja SMS-a zaljubljenim, pa čak i bivšim. Ako niste sigurni kako da postupite, Ili ako je pun Mesec previše stresan, u redu je da odvojite viđe vremena da pronađete sebe.

Pexels
 

Svakako treba iskoristiti ovu ljubavnu energiju, ali i ako se budete osećali anksiozno, znajte da ce vas vaša ljubavna interesovanja i dalje čekati kada prođe ova intenzivna lunacija. A kada smo već kod zaljubljenih, samopouzdanje će se osetiti u vazduhu, kada nam planeta Mars uđe u živahne Blizance, 20.avgusta.

Ova druga polovina avgusta je odlično vreme da se pokrenete, narocito od 22.avgusta kada započne sezona Devica. Svi cemo se osecati motivisanije i produktivnije. Dok je sezona Lava, sve o zabavama na plaži i uživanju u letnjim danima, Devica ima tendenciju da izvuče perfekcionistu u svima nama.

Pixabay
 

Uzimajući to u obzir, ne zaboravite da je Devica iscelitelj Zodijaka, tako da morate uravnotežiti produktivnost sa odmorom.Kada Uran, krene retrogradno u znaku Bika, 24.avgusta, svi znaci moraju da počnu da indentifikiju šta to radi za nas, a šta ne.

Možda morate da promenite svoj krug prijatelja, da promenite tok ljubavnog odnosa, kakve god promene da se dese, ova retrogradnost se dešava svake godine, a zvezde žele da budete na samom vrhu, tako da nemate razloga za stres.

Pexels
 

Sledećeg dana, 25.avgusta Merkur ulazi u Vagu, koja je znak ravnoteže i pravde, a sam tranzit će nam pomoći da se povežemo sa sobom i da konačno pustimo sve ono što sprečava naš rast.

Avgust se završava mracnim mladim Mesecom u Devici, 27. Mlad Mesec je idealno vreme za postavljanje ciljeva, jer oni označavaju nove početke. Iskoristite ovaj dan da zapišete svoje ciljeve.

Pixabay
 

Blizanci

Očekujte pomak u finansijama. Kada Mars krene u vašem znaku od 20.08 bićete puni energije. Vreme je za realizacije dugo planiranih ciljeva.

Pixabay
 

Bik

Usled tranzita Marsa i Urana koji će krenuti retrogradno, bivša ljubav može pokucati na vrata. Strasti će biti na pretek, a na vama će biti da odlučite da li ste spremni da prihvatite emotivne izazove.

Pixabay
 

Strelac

Čak pet planeta se kreće retrogradno, bićete previše impulsivni i možete donositi ishitrene odluke, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Ispratite avgust, pa tek onda donosite bitnije životne odluke.

BONUS VIDEO:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/08/01/64c4e9adb45738d81958c1d2/uhd/64c4e9adb45738d81958c1d2.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c1d2",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1067782_th_1659529395.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam