Šta muškarci žele u vezi? Lav pažnju, Ovan slobodu, Bik udobnost

23.01.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Ako vam nedostaje strpljenja, zaboravite na muškarce rođene u znaku Jarca

Šta muškarci žele u vezi? Lav pažnju, Ovan slobodu, Bik udobnost
man-gd3cbc39c1_1280 - Copyright Pixabay

OVAN

Najvažnije mu je da njegova partnerka smatra da je on najbolji, najpametniji i najzgodniji. Ako pokuša, na neki način da utiče na njegov ego, biće bivša. Ovan živi život po svojim pravilima, ako mu neko odgovara – sjajno, ako ne – nema veze. Sa Ovnom će sve biti u redu, sve dok ne treba da pravi kompromise.

BIK

On želi devojku sa kojom se oseća udobno bez obzira šta radi, ili kuda ide, jer Bik voli da uživa u životu. On ne voli da išta poremeti njegove planove, tako da ako iznenada odlučite da odete u bioskop i želite da se spremi za nekoliko minuta, zaboravite na to. Sve mora biti planirano, ali u skladu sa njeogvim rasporedom. Ako ne umete da kuvate, ne počinjite vezu sa Bikom.

Profimedia
 

BLIZANCI

Blizanci vole da im bude zabavno sve vreme. Možete očekivati da se osećate kao tinejdžerka pored njega. To može biti dobra stvar, ali Blizanci će se ponašati na isti način, čak i kada to postaje ozbiljno. Ako ne želite da beskrajno kucate poruke ili da provedete celu noć na telefonu, izbegavajte ove večne dečake. Vi ne možete da ga naterate da uradi ono što ne želi, jer kako se može manipulisati manipulatorom? Oni mogu da razgovaraju o svemu i ničemu satima.

RAK

Njegovo raspoloženje se menja tako brzo. On se lako može naljutiti, pa treba računati na to. On mora da bude zadovoljan u svakom pogledu, od hrane do mesta gde idete. Malo je verovatno da ćete oboje biti zadovoljni, jer Rak je veoma probirljiv u svemu. Verovatno ćete morati da razgovarate sa njegovom majkom i tražite savet. I da, njegova porodica je na prvom mestu, ne pokušavajte da se borite sa njima. Ako niste spremni da se prilagodite njegovim uslovima, najbolje će biti da ne počinjete vezu.

Profimedia
 

LAV

Najglasniji i najupečatljiviji znak Zodijaka, Lav uvek privlači pažnju. Ako ne obraćate pažnju na njega, ili ga zanemarite čak i jedan dan, to će biti problem. Ako ne želite da slušate monologe samo-veličanja, ili ga stalno hvalite, najbolja stvar koju možete da uradite je da odustanete od njega.

DEVICA

Muškarac u ovom znaku je pedantan, uredan i dobro obučen čovek. On je ciničan, ali ne na uvredljiv način. Ne postoji način da ga ubedite da biste mogli biti u pravu, jer uvek nađe jedinstveno rešenje za sve. On može da planira ceo svoj život sa vama. Ovaj čovek mora da shvati da nije sve savršeno i da lični odnosi i emocije ne mogu da se planiraju unapred.

Pixabay
 

VAGA

Uznemirenost i oklevanje su glavni nedostaci Vage. On će uvek pokušati da pravi kompromise. Nećete biti sigurni u početku da li je zaljubljen ili samo ljubazan. Vaga ne voli samoću, obično se druži sa prijateljima i porodicom, a sa vama, ako ima vremena. Dobra stvar je da on zna kada treba da se izvini. On mrzi argumente i beskrajne diskusije.

ŠKORPIJA

Škorpije se teško emotivno vezuju. Važno je da mu se obezbedi redovna doza zadovoljstva, sve ostalo može da sačeka. Njegova nesigurnost izaziva da bude veoma ljubomoran i posesivan. Ako niste spremne za potpunu posvećenost, ne ulazite u odnos sa Škorpijom, jer će lako otići. Bez kompromisa, nema kajanja.

Profimedia
 

STRELAC

Nedosledan i impulsivan, ovaj veseli znak neće moći da ostane sa tobom dugo ako stalno namećete svoje mišljenje o njemu. On voli svoju slobodu više nego bilo šta drugo. On ne želi da se promeni, ali očekuje od svog partnera da prati njegov ritam. Ponekad ne zna šta hoće, ali on sigurno zna šta ne želi, piše 100posto.ba.

JARAC

On može govoriti satima, i čekati danima. To ne ide u njegovu korist, jer vreme prolazi, a on još nije odlučio da li je pravi trenutak da priđe devojci. Ne postoji inicijativa, tako da se teško odlučuje da li da priđe devojci ili ne. Ako je u vezi, sve mora da bude po pravilima. Devojka mora da prođe sve testove kako bi je upoznao sa svojom porodicom.

Profimedia
 

VODOLIJA

Neuhvatljiv čovek. On želi bogat društveni život, ne obaveze. On ne uzima ozbiljno brak, ili da budemo precizniji, on smatra da je teško razumeti zašto uopšte postoji, i da je to mrtvo slovo na papiru. On će prihvatiti samo ženu koja će biti njegov prijatelj pre svega.

RIBE

Muškarac Riba se teško otvara. On mora da se uveri da izabrana devojka može da se uklopi u njegov život, a zatim odlazi u akciju. Važno je da partner ne pokušava da ga kontroliše, jer neće ulagati u takav odnos. On je veliki ljubitelj muzike i filmova, pa ako niste umetnik, ne pokušavajte da pročitate njegove misli. On se ne zaljubljuje lako, potrebno je mnogo truda i strpljenja da se izgradi solidna veza sa njim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike