Strelac! Godišnji horoskop za 2022. - Ovo je godina koja obećava more ljubavi

12.01.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Vaši napori će biti prepoznati i visoko ocenjeni ili nagrađeni, kaže astrolog Ana Rakić

Strelac! Godišnji horoskop za 2022. - Ovo je godina koja obećava more ljubavi
moon-gd43c91d11_1280 - Copyright Profimedia

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine predstavlja ostvarenje ljubavnih snova i veliki uspon na životnoj lestvici. Posebno je protežirano vaše četvrto, šesto i sedmo polje. Očekuju vas nove prilike koje će vam doneti obilje radosti, uspeh i sreću u svim oblastima. Na vama je da pomerite svoje subjektivne granice i da zajednički život učinite dovoljno uzbudljivim i čarobnim. Ovo je godina kada treba da verujete u razna „čuda“ i u skladu sa svojom prirodom da ih ostvarite na najlepši način. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i razne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima, zablistaćete veličanstvenim sjajem. A najveći izazov koji je pred vama – je polje partnerstva.

Pixabay
 
Ljubav

Ovo je godina koja obećava novi ljubavni procvat ili more ljubavi. Od 03. januara i od 11. februara, obratite pažnju na nova poznanstva, kontakte ili priliku da doživite neko nezaboravno iskustvo. Uživajte u raznim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, važno je da delujete inspirativno na voljenu osobu i da ulepšavate svet oko sebe. Vi umete da pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da vas dodatno motivišu. Period tokom marta, aprila i juna donosi nova ljubavna uzbuđenja i nove odluke za život u dvoje. Ako ste slobodnog emotivnog statusa poželećete da započnete partnerski ili bračni život, a ako imate partnera očekuje vas nova harmonija. Radost srca je impuls koji vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u punom sjaju u odnosu sa voljenom osobom u periodu od juna i oktobra meseca, kao i krajem godine. Ljubavni procvat vas očekuje u periodu dok Venera bude trazitirala kroz vaše sazvežđe od 16. novembra do 11. decembra.

Profimedia
 
Posao

Početkom godine vas očekuje niz dobrih prilika, a neko će vas podsticati na aktivnu ulogu i na nova ili drugačija rešanja. Učinite sve što je moguće da unapredite svoju karijeru i biznis. Uživaćete u harmoniji na radnom mestu. Imaćete pozitivno radno okruženje sa vašim kolegama i nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati i visoko ocenjeni ili nagrađeni. Od 01. februara, mudro prihvatite sve što može da doprinese trenutnom ili dugoročnijem uspehu, jer pravilno doziranje proverenih poteza i određenog stepena rizika predstavlja dobar način da zadržite privilegovanu poziciju u odnosu na saradnike. Očekuje vas značajniji uspeh u periodu tokom februara, aprila, maja i juna meseca, naročito ako se bavite edukacijom, sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom.  U dugoj polovini godine imaćete sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Ako neprekidno svoje postavljate ciljeve na viši nivo – više ćete dobijati ili profitirati u svim aspektima.

Profimedia
 
Zdravlje

Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom i zdravstvenom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 22. marta, i zatim od 08. novembra do 20. septembra.

Sugestija

Pred vama su novi ili brojni izazovi koji predstavljaju put ka velikom uspehu i sreći. Sada imate priliku da promenite sve ono što nije dovoljno po vašoj meri ili ukusu. Nesumljivo da vi umete najbolje da procenite i pravi trenutak kada treba delovati. Prijatelji i bliža okolna su uvek uz vas i biće u potpunosti na vašoj strani. Sreća je i kada postoje dobre i raznolike mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti vas upućuju na mudrost i strpljenje, važno je da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće, ali i da pomerate granice mogućeg. Pozitivan uticaj Jupitera i Plutona protežiraju vaš stvaralački duh i poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo. Pred vama je godina ljubavne, bračne ili zajedničke sreće! Mars svojim uticajem uporno iritira vaše sedmo polje i podseća vas na »zakone ljubavi ili partnerstva«.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike