Godišnji horoskop za znak Lava: 2022. za vas može biti zlatna prekretnica

07.01.2022

17:30

0

Autor: 24sedam

Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 05. marta, tokom aprila i juna meseca, otkriva astrolog Ana Rakić

Godišnji horoskop za znak Lava: 2022. za vas može biti zlatna prekretnica
prague-ga41a56fe8_1280 - Copyright Profimedia

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi raznovrsne promene koje vode ka ostvarenju velikih ambicija i novom uspehu. Posebno su naglašeni vaše sedmo, osmo i deseto polje, uz uspeh možete da očekujete i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Prolazićete kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u skladu sa svojom prirodom često ćete biti za korak ispred drugih. Očekuju vas sjajne prilike u polju edukacije, stvaralaštva, umetnosti ili sporta što će vam osigurati napredovanje na statusnoj lestvici. Uvek kada postoji mogućnost da se afirmišete i ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom.

Ljubav

Posebno obratite pažnju na zanimljive kontakte i dobre prilike koje vas očekuju početkom godine, ništa ne prepuštajte slučajnostima i da prolazi pored vas. Imaćete priliku da spojite avanturu, radost, ljubav ili zadovoljstvo sa praktičnim aspektima – i to sve po principu „dva, tri ili više u jedan“. Od 05. februara je važno da sprovedete neke  odluke u dogovoru sa bliskom osobom. U ljubavnom odnosu umete da dominirate i često preuzimate inicijativu, a to ćete posebno činiti u periodu od 21. marta. Očekuje vas pravi ljubavni zanos i procvat, pokazaćete da svaku situaciju možete okrenuti u svoju korist ili na način koji za vas predstavlja srećan epilog. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati. Ljubavna sreća vas očekuje naročito u periodu krajem marta, zatim tokom aprila, juna i od 11. avgusta do 06. septembra, dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe. Prepustite se ljubavnim talasima i krajem godine. Za vas je ova godina novih, iznednih i idealnih prilika da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status. Onda kada imate priliku da birate – uvek bitajte sve što je najbolje ili onog najboljeg!

Profimedia
 
Posao

Invesirajte svoje znanje, umenje ili resurse koje imate. Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i efikasno sprovođenje uspešnih rešenja. Možete da očekujete uspeh u raznim poslovima u domenu privatnog sektora, ako se bavite edukacijom, pruženjem usluga, umetničkim zanimanjima ili putovanjima. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 05. marta, tokom aprila i juna meseca. U perodu od juna meseca bićete zadovoljni uvećanjem imovinskih vrednosti i dodatnim finansijskim prilivima. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovne strategije uspešne formule, koje donose značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju, i na koju će se mnogi ugledati. Očekuju vas značajni rezultati kroz samostalnu delatnost ili, ako se nalazite na nekoj upravljačkoj poziciji predstoji vam ubrzano napredovanje tokom juna, oktobra i novembra meseca. Obratite pažnju na zanimljivu poslovnu ponudu koju čete imati u periodu od 03. oktobra. Za sve koji se bave sportom, umetnošću ili turizmom sada je prilika da zablistate pred širom publikom ili „izvan granica“.

Pixabay
 
Zdravlje

Neke zdravstvene tegobe koje će vas pratiti najčešće su uzrokavane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog odnosa. Pratiće vas povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 24. aprila 12. maja, zatim od 28. oktobra do 12. novembra, kao i krajem decembra meseca.

Pixabay
 
Sugestija

Planete vas protežiraju na raznim poljima. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Vaš napor će biti nagrađen »zlatnim plodovima«. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti koje su pred vama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. 2022. godina za vas može biti zlatna prekretnica ili "carska godina". Planetarni aspekti vam donose sjajne mogućnosti za investiranjem u sebe, ali i u razne prioritete koje ste sebi postavili. Nemojte zaboraviti da ponekad treba tražiti »nemoguće« i prihvatiti veliki rizik – jer, dobitak je na vašoj strani!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike