Igra "Uzmi račun i pobedi": Uskoro kreće drugi krug i još vrednije nagrade

08.01.2021

12:37 >> 12:50

0

Biće ukupno šest izvlačenja

Igra "Uzmi račun i pobedi": Uskoro kreće drugi krug i još vrednije nagrade
Copyright RTS printscreen

Drugi krug izuzetno popularne nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED, počinje u subotu, 23. januara, piše “Kurir.”

U drugom krugu biće podeljeno ukupno šest stanova u Beogradu – pet u naselju “Zemunske kapije” i jedan stan u “Beogradu na vodi”, kao i čak 30 automobila marke “Fijat 500L”.

U drugom krugu će, piše “Kurir”, biti ukupno šest izvlačenja, a direktan prenos će, kao i do sada, biti subotom na prvom programu Radio televizije Srbije u 17.55 časova. 

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” izazvala je veliko interesovanje građana Srbije, pa je tako od početka nagradne igre pristiglo čak oko 7,1 milion koverti.

Sve koverte poslate od 15. oktobra prošle godine biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre. One se redovno mešaju i sve vreme će konkurisati za vredne nagrade.

Pročitajte još

U ovoj nagradnoj igri, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike