Nišlijka je danas ogrebala milionsku premiju: Otkriveno koliko je srećki kupila

02.02.2021

19:09 >> 20:36

0

Ona je srećku izgrebala u radnji koja se nalazi između Trga Stevana Sremca i Ulice Nikole Pašića

Nišlijka je danas ogrebala milionsku premiju: Otkriveno koliko je srećki kupila
Copyright Pixabay/Printscreen/24sedam

Penzionerka iz Niša danas je oko 16,30 sati u igri “Kolo sreće”, Lutrije Srbije izgrebala srećku vrednu tri miliona (3.000.000) dinara!

Žena je bila potpuno zbunjena u početku, a onda radosna jedna je od šest osoba u Srbiji kojima će se na licu pojaviti tri miliona osmeha. Ona je srećku izgrebala u radnji koja se nalazi između Trga Stevana Sremca i Ulice Nikole Pašića gde su radnici pomogli ženi koja je bila vidno šokirana “da izađe na vrata”.

– Kao I uvek kada dolazi, gospođa je kupila 20 srećki. Prvih 10 je ogrebala ali je bilo tek nekih malih nagrada a onda joj se sreća osmehnula. U drugoj grupi od 10 srećki bila je I ta koja joj je donela enormni dobitak. Ona je igrebala sva polja i kada je videla tri ista simbola ispod kojih je pisao dobitak kao da nije mogla da poveruje svojim očima. U celoj seriji srećki koje su raspoređene po Srbiji, samo je šest takvih koje donose dobitak od tri miliona dinara a jedna je upravo bila u njenim rukama. Dala je srećku radniku koji je očitao na aparatu i odmah video da je u pitanju veliki dobitak jer je aparat signalizirao da se premija ne može isplatiti na licu mesta već će sa organizatorom dogovoriti isplatu – kaže izvor za “Blic”.

Onda smo proverili i čestitali gospođi koja će verovatno sutra da ode i prijavi dobitak. U početku je bila totalno zbunjena, misleći da je šala, a onda presrećna. Od uzbuđenosti, zgužvala je masku u rukama – rekao nam je jedan od radnika iz ove radnje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike