Oblačno i suvo, u pojedinim delovima Srbije ceo dan magla: Od vikenda preokret

24.02.2021

05:36 >> 06:24

0

Minimalna temperatura od 0 do 6°C, maksimalna dnevna od 10 do 16°C

Oblačno i suvo, u pojedinim delovima Srbije ceo dan magla: Od vikenda preokret
Copyright Profimedia

U većem delu Srbije u sredu umereno do pretežno oblačno i suvo, dok se u severoistočnim predelima Srbije i u delovima Vojvodine i Šumadije očekuje zadržavanje magle tokom celog dana. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura od 0 do 6°C, maksimalna dnevna od 10 do 16°C.

U Beogradu u sredu nakon maglovitog jutra, tokom dana umereno do pretežno oblačno i suvo. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 12°C.

U Srbiji u četvrtak i petak ujutro vedro i hladno, ponegde sa slabim mrazem, a u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana biće sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura u četvrtak od 15 do 20°C, a u petak od 16 do 22°C. U Negotinskoj Krajini biće nešto hladnije. Za vikend promenljivo oblačno i hladnije, ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C, a duvaće i umeren do jak severozapadni vetar.

U Beogradu u četvrtak i petak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura u četvrtak do 18°C, a u petak oko 20°C. Za vikend promenljivo oblačno i hladnije, uz uslove za slabu kišu. Maksimalna temperatura biće oko 10°C, a duvaće i umeren do jak severozapadni vetar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike