Ponovo porast broja zaraženih: Skoro 4.500 obolelih za dan u Srbiji, preminulo 40 pacijenata!

06.04.2021

13:06 >> 13:08

0

Autor: J.B.O.

Pratite nove informacije o virusu u našoj zemlji

Ponovo porast broja zaraženih: Skoro 4.500 obolelih za dan u Srbiji, preminulo 40 pacijenata!
Copyright

Koronavirus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 4.398 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 40 pacijenata.

Testirano je 18,233 osoba.

Na respiratoru je 271 pacijenata.

Koronavirus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 3.706 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 39 pacijenata. Testirano je 13.974 osoba. Na respiratoru je 282 pacijenata.

Vlada Srbije saopštila je da je od ponedeljka prijava za vakcinaciju moguća je i posredstvom servisa mreže Vajber.

Na toj aplikaciji građani mogu da se informišu o vakcinaciji, testiranju na koronavirus, proceni simptoma i važnim informacijama.

– Dobrodošli na zvanični informativni servis Vlade Republike Srbije, razvijen u saradnji sa Sagom i Vajberom. Ovde možete da se prijavite za vakcinaciju, informišete i pratite uputstva u vezi sa pandemijom bolesti kovid 19 . Postavite pitanje unosom teksta ili kliknite na jednu od ponujenih opcija – piše u prvoj objavi na aplikaciji.

Pročitajte još:

U narednih par dana više od 4 miliona korisnika Vajbera u Srbiji će moći da se prijave za vakcinu preko Info servisa Vlade Srbije.

Prema poslednjim podacima u Srbiji je vakcinisano ukupno više od dva i po miliona ljudi, a broj revakcinisanih prešao je milion.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike