Neizmerna sreća u Zemunu! Goran Glišović je dobio stan, a živi u domu koji otplaćuje na kredit

06.06.2021

18:15 >> 13:35

0

Glišović Goran iz Zemuna je večeras dobio dvosoban stan u naselju Zemunske kapije u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi.

Neizmerna sreća u Zemunu! Goran Glišović je dobio stan, a živi u domu koji otplaćuje na kredit
Copyright Foto: Printskrin/RTS

Glišović Goran iz Zemuna je večeras dobio dvosoban stan u naselju Zemunske kapije u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. Srećni dobitnik se nije nadao da će mu se dogoditi da osvoji stan koji je udaljen od sadašnjeg samo par stotina metara.

Goran će sigurno uživati u laganoj šetnji do svog novog stana, ali i do jedne brige manje. Naime, on sa porodicom trenutno živi u stanu koji su kupili na kredit. Do potpunog izmirenja prema banci treba mu još sedam godina. Kako Goran kaže, sve se promenilo za jedan trenutak.

-I dalje smo u neverici da smo dobili stan – rekao je Goran. – Ovaj dobitak nam menja život iz korena. Imam sina i ćerku i dogovorićemo se ko će se preseliti u novi stan. Inače, ćerka već živi kao podstanar, pa će nam ovo dobro doći. Kao mlad sam dobijao sitne nagrade, ali, zaista se nisam ovome nadao. Poslao sam deset koverata i poručujem svima da ipak treba verovati.

Dobitnici automobila

U četvrtom kolu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021” srećni dobitnici automobila su Milka Višnić iz Novih Banovaca, Marko Vukićević iz Beograda, Bratislav Milosavljević iz Beograda, Vuk Krulj iz Beograda i Milan Savić iz Uljme.

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike