Danas je sednica Kriznog štaba: Očekuje se zeleno svetlo za mature i svadbe!

14.06.2021

05:16 >> 06:56

0

Dr Tiodorović je rekao da bi na sednici trebalo da bude razgovarano o relaksaciji mera, a u okviru toga i proslavama matura

Danas je sednica Kriznog štaba: Očekuje se zeleno svetlo za mature i svadbe!
Copyright Profimedia

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana danas,.

Prof. dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba izjavio je za “24sedam” da će nova sednica štaba biti održana u 16.30 časova.

Dr Tiodorović je rekao da bi na sednici trebalo da bude razgovarano o relaksaciji mera, a u okviru toga i proslavama matura.

Doktor je u intervjuu koji je dao našem portalu dodao da bi mature trebalo da budu dozvoljene i da ako budu održavane napolju, onda ne moraju da se nose maske.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd pripremio nekoliko zahteva koje je uputio Kriznom štabu u vezi sa popuštanjem mera – da se produži radno vreme ugostiteljskim objektima do 01 sat, kao i da se dozvole izvođenje nastave u prirodi i proslave matura, uz poštovanje svih protokola.

Pročitajte još

On, takođe, očekuje odluku da se od 21. juna u Beogradu i drugim lokalnim samoupravama gde je vakcinisano više od 50 odsto građana, omogući održavanje kongresa, koncerata, svadbi i drugih javnih događaja, takođe uz poštovanje propisanih mera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike