Lepe vesti: U još tri grada više od 50 odsto vakcinisanih

21.06.2021

14:17 >> 14:19

0

Autor: J.S.J.

Izvor: Tanjug

Brnabić je na Tviteru izrazila nadu i da će u narednih 48 sati Nova Varoš, Loznica i Kraljevo imati više od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva

Lepe vesti: U još tri grada više od 50 odsto vakcinisanih
TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je danas da su Vrbas, Dimitrovgrad i Vranje prešli prag od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva, dok je u beogradskim opštinama Stari Grad i Savski Venac vakcinisano više od 70 odsto punoletnih građana.

Brnabić je na Tviteru izrazila nadu i da će u narednih 48 sati Nova Varoš, Loznica i Kraljevo imati više od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva.

 

-Od danas i Vrbas, Dimitrovgrad i Vranje iznad 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva. Vrlo blizu su i Nova Varoš, Loznica i Kraljevo (nadam se da će u narednih 48h biti u grupi 50 odsto plus), a beogradske opštine Stari Grad i Savski Venac su prešle 70 odsto – navela je Brnabić.

Pročitajte još

Premijerka je podsetila na svoju objavu od 9. juna, kada je čestitala Medveđi, Zrenjaninu, Svrljigu, Zaječaru, Šapcu i Somboru na tome što su su se pridružili gradovima i opštinama sa više od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti