Proradio portal za proveru maturskih testova! Ponovo odložen rok za prigovore učenika

27.06.2021

14:04 >> 15:02

0

Autor: R.M.

Učenici i roditelji će moći svoje eventualne prigovore na rezultate testova da prilože sutra do 13 časova

Proradio portal za proveru maturskih testova! Ponovo odložen rok za prigovore učenika
Copyright M. M./ATAImages.

Portal www.mojasrednjaskola.gov.rs je konačno proradio, nakon što je gotovo čitv dan bio blokiran zbog prevelikog interesovanja učenika i roditelja za rezultate maturskog testiranja svršenih osnovaca.

Ovu informaciju potvrdilo je Ministarstvo prosvete.

– Pozivamo roditelje, koji do sada nisu to učinili u samim školama, da pogledaju rezultate završnih ispita na portalu i ukoliko imaju prigovore na iste da ih upute elektronskim putem ili pak odlaskom u školu. Zbog neprijatnosti koja je izazvana ovim, ministar prosvete Branko Ružić još jednom upućuje izvinjenje svim učenicima i roditeljima i najavljuje produženje roka za podnošenje prigovora do sutra do 13.00 časova – piše u saopštenju.

Dodaje se da u svim školama roditelji mogu lično podneti prigovor danas do 18 časova, odnosno sutra od 8.00 do 13.00 ČASOVA.

– Na portalu će biti omogućen prigovor elektronskim putem u bilo kom trenutku do sutra do 13 časova – piše u saopštenju.

Ministar Ružić izrazio je nadu da su svi učenici zadovoljni postignutim rezultatima, čestitao svima na uspehu i poželeo da svako upiše željenu školu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike