Najnovije upozorenje RHMZ-a! U naredna tri sata kiša će pogoditi ove delove Srbije, evo kakvo nas vreme očekuje do Uskrsa

01.05.2024

19:25

0

Autor: Lj. S.

Sutra će biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme sa mestimičnom kišom

Najnovije upozorenje RHMZ-a! U naredna tri sata kiša će pogoditi ove delove Srbije, evo kakvo nas vreme očekuje do Uskrsa
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Do kraja dana biće toplo i vetrovito vreme uz umeren i jak jugoistočni vetar, naročito na planinama i u košavskom području, gde se lokalno očekuju i udari olujne jačine, upozorili su večeras iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Kako su oni naveli, u naredna tri sata očekuje nas oblačnost sa kišom koja će se iz zapadne i jugozapadne Srbije premeštati ka području Šumadije, Beograda, Srema i Bačke. 

Takođe, sutra će biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme sa mestimičnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana. 

printscreen/RHMZ
 

U košavskom području će biti vetrovito vreme i  duvaće umeren i jak jugoistočni vetar koji će na jugu Banata pre podne povremeno dostizati i udare olujne jačine.

U petak i subotu, 3. i 4. maja, biće pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a najviša dnevna temperatura u većini mesta biće u intervalu od 18 do 22 stepena.

U nedelju, 5. maja, biće promenljivo oblačno i ponovo toplije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike