Komšija poludeo jer komšinica vodi ljubav glasno, pa joj ostavio hit poruku: Slušamo tvoje zapomaganje i stenjanje dan i noć!

15.03.2024 | 15:09

Autor: R.M.

Nekima je ovo bilo duhoviti ali je bilo puno onih koji su osudili ovakvu poruku.

Copyright Profimedia

Jedna fotografija na mrežama ovih dana je postala hit zbog komšije koji se obratio komšinici "iz stana 22" zbog njenih glasnih reakcija. 

Fotografija je objavljena na platformi Iks, a iz teksta se može naslutiti da komšiji zapravo smeta njen aktivni seksualni život..

- Komšinici iz stana br. 22 koja ima teranje 24 sata dnevno, neka stavi pucval u usta. Jer ni ja, ni moja žena, ni moja deca, ni komšije stanari, nisu dužni da slušaju njeno zapomaganje i stenjanje ni danju ni noću - napisao je komšija i potpisao sa "vaš komšiluk".

Nekima je ovo bilo duhoviti ali je bilo puno onih koji su osudili ovakvu poruku.

"Meni je ovo na primer toliko odvratno i nadam se da ga je komšinica iz stana br. 22 tužila za uvredu časti ili kako se već to zove", napisao je jedan ikseraš.

 

 

"Kakav lik. Umesto da ode i kaže joj šta je problem i porazgovara kao razumno biće, on kači na ulaz u zgradu, jer naravno nema ono što mu treba da se obrati nekome u lice", bio je drugi komentar.

Ipak, bilo je i onih koji su podržali komšiju.

"Doživeli slično, za vreme korone, u stanu muž, deca, moja majka i ja, bilo je jako neprijatno, dete je pitalo šta je sa ovom ženom, rekla sam da joj je pozlilo...", bio je jedan od komentara.

"Se*s je OK, ali ne mora ceo komšiluk da te sluša", bio je komentar jednog ikseraša.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam