Vučević izjavio saučešće porodici nastradalog radnika u fabrici "Trajal": Istraga će utvrditi kako je došlo do tragedije!

16.01.2024

14:37

0

Ministar je rekao da se nada da će povređeni proći sa što manje posledica i da će se što pre oporaviti

Vučević izjavio saučešće porodici nastradalog radnika u fabrici "Trajal": Istraga će utvrditi kako je došlo do tragedije!
Copyright Instagram_milosvucevic

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas saučešće porodici nastradalog radnika u Kruševcu, u fabrici "Trajal" koja se dogodila jutros, i potvrdio da su četiri osobe povređene, od toga tri lakše i jedna teže.

On je istakao da će istraga utvrditi kako je došlo do tragedije i dodao da se ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio u Kruševac.

- Ministar Gašić će podeliti više podataka kada bude na licu mesta. Ne mogu da podelim ime i prezime poginulog, to je na MUP-u. Izjavljujem saučešće porodici poginulog radnika, i nažalost radi se o mladoj osobi. Da kažem da se te stvari dešavaju neće biti primereno, istraga će utvrditi šta je dovelo do ove tragedije i do gubitka ljudskog života i sve nas dodatno upozoriti da su ti poslovi sa velikim rizicima - rekao je Vučević.

Ministar je rekao da se nada da će povređeni proći sa što manje posledica i da će se što pre oporaviti.

Podsetimo, u fabrici "Trajal" jutros oko devet sati došlo je do eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike