Oprezno vozite, ponegde ima raskvašenog snega

11.12.2023

07:07

0

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Oprezno vozite, ponegde ima raskvašenog snega
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Na putevima II i III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara i Zaječara, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije. Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik II A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica II A-197 Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana II A-198 Odvraćenica - Preko Brdo II A-210 Kopaonik - Rudnica II A-211 Kopaonik - Jaram i II A-198 Raška - Kuti - Odvraćenica. Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima.

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Teretna vozila na Batrovcima se zadržavaju osam sati

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu, zadržavaju se osam sati, na Gradini tri i po, na Kelebiji i Bogojevu po dva sata, a na Horgošu sat ipo. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike