"Slušaj, slušaj! Dobila sam stan!": Vesna je srećna dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi"

19.12.2020

20:27 >> 20:28

0

Ona kaže da još ne može da poveruje da sve ovo nije san i da je presrećna, jer će sada njeni sinovi koji su u inostranstvu imati gde da se vrate

"Slušaj, slušaj! Dobila sam stan!": Vesna je srećna dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi"
Copyright RTS printscreen

-Kada sam videla svoj koverat, prvo sam pozvala sina koji je u Kini. On se u čudu našao i prvo je mislio da se nešto loše dogodilo, jer sam vrištala od sreće. Pustila sam mu prenos emisije i rekla “Slušaj, slušaj! Dobila sam stan!”

Ovako priča Vesna Cvetković (63), iz Kragujevca, medicinska sestra u penziji, koja je u večerašnjem izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”, osvojila glavnu premiju – stan u Zemunskim kapijama.

RTS printscreen

Ona kaže da još ne može da poveruje da sve ovo nije san i da je presrećna, jer će sada njeni sinovi koji su u inostranstvu imati gde da se vrate.

– Radila sam nešto po kući dok je trajalo izvlačenje. Ni u snu nisam očekivala da bih mogla da dobijem. Bilo je toliko koverti… Bacila sam pogled kada je bilo izvlačenje za stan i videla svoje ime i prezime. Evo još ne mogu da poverujem, kaže Vesna.

pročitajte još

Ona je poslala petnaestak kovreti i potajno se nadala da bi upravo mogla da dobije stan.

– Imam dva odrasla sina koja trenutno nisu tu. Jedan je u Kini, a drugi u Rusiji. Obojica su profesori engleskog jezika. Mlađi je ionako planirao da se nakon ove školske godine vrati u Srbiju sa devojkom koja je iz Čačka. Sada će imati gde i da živi. Da je bela tehnika, obradovala bih se, a ne ovako… Ovo je stvarno velika sreća. Decu sam sama izdržavala dok su se školovali i završavali fakultete. Živelo se skromno, ali, eto, sada smo dobili stan… – presrećna je Vesna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike