Na auto-putu E-80 smanjena vidljivost zbog magle

12.06.2023

07:35

0

Autor: J. S. J.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, navodi se u saopštenju AMSS

Na auto-putu E-80 smanjena vidljivost zbog magle
Magla na putu - Copyright Unsplash

Promenljivo vreme i povremeni pljuskovi koji su obeležili prethodne dane, očekuju nas i prvog dana radne nedelje. Iz Auto-moto saveza -Srbije upozoravaju učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode vremenskim prilikama i da obrate pažnju na pojačan intenzitet saobraćaja koji je u ovakvim okolnostima očekivan. 

Putevi Srbije su saopštili da je na auto-putu E-80, na deonici Crvena Reka - Bela Palanka vidljivost zbog pojave magle smanjena na 150 metara

. U saopštenju se apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog magleNja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima. 

A na granicama i naplatnim stanicama

AP Photo/Visar Kryeziu
 

 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, navodi se u saopštenju AMSS.

Takođe, kako su saopštili u Upravi granične policije, nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima. Na graničnom prelazu Šid teretna vozila čekaju četiri sata, na Horgošu i Batrovcima tri, a na Kelebiji dva sata.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike